Седмицата започна със съвместното съобщение на Бил и Мелинда Гейтс,

...
Седмицата започна със съвместното съобщение на Бил и Мелинда Гейтс,
Коментари Харесай

Известни личности, пръснали милиарди за развод

Седмицата стартира със взаимното известие на Бил и Мелинда Гейтс, в което те оповестиха решението си да се разведат след 27 години взаимен живот : " След като доста обмислихме и работим интензивно върху връзката си, взехме решение да сложим завършек на брака си ". Както оповестяват от TMZ, казусът ще бъде позволен посредством частно съглашение, без правосъден развой и без финансова поддръжка или пожизнена финансова поддръжка, осведоми БГНЕС.
Резултат, който нормално не е нормалният: „ Ту отро диарио “ показва едни от най-скъпите, които костват на техните герои над милиард евро.
 Ще докара ли пандемията до вълна от разводи? Ще докара ли пандемията до вълна от разводи?
Приема се, че компликациите всекидневно сплотяват двойките. Но съгласно изследване на социологическия институт Civey вследствие на пандемията,...
Джеф Безос и Макензи Скот.  Най-богатата двойка в света постави завършек на брака си през 2019 година, както удостовери самият Джеф Безос: „ След дълъг интервал на проучване на любовта и пробна разлъка, ние взехме решение да се разведем и да продължим живота си като другари. ”. Сделката им трансформира Макензи в една от най-богатите дами: 29,176 милиона евро и 4% от акциите на „ Амазон “.
Дмитрий Риболовлев и Елена Риболовлева.  Благодарение на своите калиеви мини, футболния тим на Монако и поредност от вложения в недвижими парцели, Дмитрий зае описите на съветските милиардери с планирано положение от 7,2 милиарда евро. Разводът му с Елена нямаше по какъв начин да бъде по-евтин: той й заплати над 3,2 милиарда евро в тримесечни пенсии от 370 000 $.
Алек и Джоселин Уайлденщайн.  Бракът сред френския предприемач и търговец на творби на изкуството и американската социалистка завърши поради невярност от страна на Алек. Джоселин получи отплата от 3,1 милиарда евро през 1999 година, макар че през 2018 година тя разгласи банкрут.
Рупърт Мърдок и Анна Мария Торв.  Ана Мария Торв беше втората брачна половинка на медийния магнат. Освен че изживяха тридесетгодишна любовна история, която ги подари с три деца, разводът им струваше 1,4 милиарда евро.
 Онлайн разводи - към този момент е допустимо Онлайн разводи - към този момент е допустимо
Кризата с ковид наложи нов ред и в правосъдната система, като към този момент можете да се разведете по Skype. Със съответните промени в закон...
Амансио Ортега и Розалия Мера.  Когато Амансио Ортега се развежда с Розалия Мера, първата му брачна половинка, тя се трансформира в най-богатата жена в Испания със положение, достигащо 1,500 милиарда евро. Като част от съглашението тя получи и 7% от Inditex.
Бърни и Славица Екълстоун.  Случаят с Бърни и Славица е изящен, тъй като раздялата им е позволена с компенсацията, което тя е трябвало да му заплати. Бившият хърватски модел бе бенефициент на апетитен поверителен фонд и трябваше да даде част от положението си, 980 милиона евро, на предприемача.
Харолд Хам и Сю Ан Арнал.  Харолд и Сю бяха женени в продължение на 24 години и защото не бяха подписали никакви брачни съглашения, процесът беше дълъг и комплициран. Въпреки че тя му изиска 2,8 милиарда евро, в последна сметка тази цифра се сведе до 829 милиона плюс други активи (като ранчо в Калифорния или къща в Оклахома) на стойност няколко десетки милиона. Причината, заради която е част от този лист.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР