Седмицата започна със събитие, което шокира не само охраната на

...
Седмицата започна със събитие, което шокира не само охраната на
Коментари Харесай

Лора Крумова извади забравено интервю с Брендо отпреди 16 години: Всичко казано се сбъдва

Седмицата стартира със събитие, което шокира освен защитата на Софийския затвор, само че и българската политика. Осъденият за наркотрафик и пране на пари Евелин Банев-Брендо се съобщи самичък, с цел да излежи присъдата си.

Преди 16 години Банев дава единственото си телевизионно изявление пред журналистът Георги Коритаров в утринния блок " Здравей, България " по NOVA.

Разговорът се случва малко след бруталния побой върху журналиста Огнян Стефанов. На въпроса дали ще се разбере в миналото кои са били нападателите, Банев дава отговор: " Никога няма да излезе тази истина. Коя истина е излязла от сходни действия? Изключено е, поради по какъв начин беше проведено ", безапелационен е той.

" Вие ме питате дали ще се стигне до откриване на лицата - в никакъв случай няма да стане, тъй като има избрана група или групи, които са в ролята на изпълнителна власт ", посочи Брендо през 2008 година

В същото изявление Брендо загатва имената на прокурори, които след това се издигат кариерно и се трансформират в политици. Той добавя, че някогашен вътрешен министър го е притискал да лъжесвидетелства против Маргините.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР