Седмицата си отива със слънце в по-голямата част от страната,

...
Седмицата си отива със слънце в по-голямата част от страната,
Коментари Харесай

Седмицата си отива със слънце

Седмицата си отива със слънце в по-голямата част от страната, само че след обяд в Източна България ще има краткотрайни превалявания, а в западните региони ще духа сдържан вятър.

Максималните температури ще са сред 26 и 31 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна. Главно след обяд ще има превалявания, в обособени региони - интензивни. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 24 и 29 градуса. Температурата на морската вода е 24-25 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. По-значителни нараствания на облачността ще има над планините в Източна, а след обяд и над Централна България, само че единствено на обособени места там ще превали. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20 градуса, на 2000 метра - към 12 градуса.

Утре превалявания не се чакат, вятърът ще стихне. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР