Седмицата ще ви даде възможност да опознаете себе си и

...
Седмицата ще ви даде възможност да опознаете себе си и
Коментари Харесай

Карта Таро на седмицата: Какво ни очаква от 19 до 25 февруари

Седмицата ще ви даде опция да опознаете себе си и да се концентрирайте върху страстите си.

Карта Таро на седмицата от 19 до 25 февруари - Седмица чаши

Тази седмица бъдете по-внимателни към страстите си от всеки път. Те ще ви кажат по-добре от всеки различен път какво желаете, към какво сте привлечени и какво ще ви помогне да постигнете живота на фантазиите си. Прекарайте време в мечтаене, дайте воля на въображението си и се отдайте на полета на фантазията си. Тази седмица силата е такава, че отваря изцяло нови аспекти на действителността и ще ви даде нова позиция над актуалната обстановка. Доверете се на шестото си възприятие, тъй като то ще ви води тъкмо там, където би трябвало да отидете.

Веднага щом усетите, че сте получили отговор, започнете да вървите към задачата, която сте си сложили и направете първата крачка. В противоположен случай можете да останете на стадия на илюзиите и да „ заседнете “ в упованията си и вследствие на това да не сбъднете фантазиите си в скоро време.

В персоналния живот е допустимо да започнете да изразявате възприятията си по непредвидени способи, може да сте по-импулсивни или да започнете да гледате на колегата си „ през розови очила “. В взаимозависимост от желанията ви можете да ги оставите на очите си, или да ги свалите, с цел да се наситите на същинското обаяние. Но най-важното нещо, което би трябвало да запомните в близко бъдеще е, че вие самите може да не знаете какво желаете или да сте в другата прекаленост и да желаете да получите всичко едновременно. Човек, който е в плен на такива небалансирани страсти, може да се опияни от щастието. Най-добрият вид да изразите тази разнородни усеща сега би бил креативният метод и концентриране в работните отговорности.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР