Седмицата ще бъде силно повлияна от Новолунието, което беше на

...
Седмицата ще бъде силно повлияна от Новолунието, което беше на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от  27 април до 3 май

Седмицата ще бъде мощно повлияна от Новолунието, което беше на 23-ти април. Още първият ден от нея ще ни насочи към дейни дейности в нова посока. Животът още веднъж се разсънва по един  невероятен и друг  начин, след преоценка на стойностните и значими неща.

В продължение на към месец, до момента в който слънцето транзитира през земния и закрепен знак Телец, а това е периодът  до 20-ти май,  акцент ще бъдат тематиките, свързани с финансовата сигурност, паричните потоци, търсенето  на нови източници на приходи, нов взор върху личните капацитети в посока проучване и активиране на неосъзнати до този миг способности, които могат да се извърнат в актив.

Темата за фамилните полезности ще се утвърждава и ще добие нова форма и значение.

Имаме две мощни седмици, в които е добре да бъде употребена приливната енергийна вълна за слагане на здрава основа в една или друга област от живота ни.

След 13-ти май до ноември събитията ще се развиват съгласно заложената в този момент  посока.

Тази седмица може да бъде сполучливо употребена от земните и водни знаци за предприемане на дейни дейности и пускане на планове. Звездите допускат сполучлив старт за родените през първата декада представители на знаците: Телец, Дева, Рак, Козирог и Риби.

Повече изпитание или самообладание, воля и сила се изисква от родените през първата декада представители на знаците: Лъв, Скорпион, Водолей и тези Телци, които към момента не са наясно с новата посока.

Все още предстоят непредвидени обрати и промени.

ОВЕН

Силна седмица, в която можете да се включите интензивно в осведомителния поток: водене на договаряния, срещи, нови разбори, нова информация, сключване на контракти, служебни пътувания ще изпълнят палитрата ви от действия. И през тази седмица звездите ви дават поддръжка да заявите себе си и това, което желаете, да отстоявате личните си позиции. Бъдете смели и  преговаряйте за ползите съгласно това, което е скъпо за вас. Акцент през целия лунен месец е  вашата финансова непоклатимост. Към вас към момента идват нови благоприятни условия и оферти, само че са вероятни и ограничаващи фактори, които внасят неустойчивост във  финансовите ви потоци. До огромна степен развиването и посоката зависят от вас. Освободете се или отстранете това, което ви дестабилизира или води до източване на вашите запаси. Тенденцията, която в този момент ще зададете, ще се развива в продължение на една година. Работните ви задължения се усилват, нетолератно отношение или неудовлетворителна обстановка могат да доведат до спор. Доверете се на експериментаторския си дух, бъдете новатори, проявете своята  креативност. С помощта и поддръжката на вашите настойници, съидейници, другари ще си осигурите стабилна  лидерска позиция. Някои от вас могат да срещнат любовта по най-необичаен метод.

ТЕЛЕЦ

Вие, представители на земния и постоянен знак, знак на веществен комфорт и усърдие, сте щастливците през този месец. Това е вашият звезден момент, в който можете да поставите основите на това, което желаете да постигнете. Всяко новолуние има тематика, която е водеща и задаваща програмата за цяла една година. Основната тематика за вашия знак са парите и материалните притежания. При вас тази тематика в този момент е в допълнение подчертана и покровителствана от вашата планетна шефка, планетата на щастието и парите - Венера. В продължение на четири месеца тя ще транзитира през вашия дом на полезностите и притежанията и ще ви сервира своите блага. Уловете приливната вълна и в случай че сте подготвени с новите си планове, действайте. Вашата съществена активност се трансформира и придобива нова форма. Възможно е посредством превъзмогване на спорове или конкуренция да постигнете мечтаното. Преговаряйте през тази седмица, подписвайте контракти, провеждайте срещи и изясняващи диалози. Обновете метода си и метода на взаимоотношение, възможностите пред вас са мощни.

БЛИЗНАЦИ

Вие също се радвате на покровителството на дребната благодетелка на щастието, планетата на хубостта и любовта, на парите и изобилието-Венера. До 8-ми август вие ще получавате нейната поддръжка. Каквото и да ви се случва в този момент, приемете го откъм неговата позитивна страна. През тази седмица вие ще направлявате събитията в живота си. Фокусирайте се върху вашите цели, свързани с бъдещето ви развиване, доверете се на интицията си, подкрепете я със съответните познания и задайте посоката. При някои от вас ще се задействат събития, свързани с минали обстановки, които чакат своите решения и дефинитивно завършване. Ако имате съответна посока бъдете оптимално инициативни. Доверете се на креативният си капацитет или на квалификацията, която притежавате.  Ако към момента не сте наясно какво желаете или по какъв начин да продължите, то  разсъжденията върху пътя, който сте минали до момента ще ви бъдат потребни, с цел да можете да поставите ново начало в един различен, по-подходящ за вас интервал. Притихването и уединението също ще ви бъдат от изгода.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР