Седмицата ни припомни, че възрастта не е порок, а истинско

...
Седмицата ни припомни, че възрастта не е порок, а истинско
Коментари Харесай

Мика Зайкова: На ГЕРБ им е поръчано да саботират парламента

Седмицата ни напомни, че възрастта не е недостатък, а същинско преимущество, изключително, в случай че би трябвало да бъдеш ръководител на Народното събрание. Мика Зайкова – синдикалистът, който стана народен представител от „ ИТН “ води първото съвещание на Народното събрание в четвъртък. Това стана причина доста бързо тя да се трансформира в любим на всички.

"Много се надявам сътрудниците да се преценяват в коя постройка се намират. Колегите от ГЕРБ не са невъзпитани, просто такава им е поръката, да саботират работата на Народното събрание ", показа Мика Зайкова в "Неделята на NOVA ".

"Да стоиш 10 години на власт и да си самодържец… Бойко Борисов не се съобразяваше нито с парламент, нито с Конституция… и внезапно някой да ти вземе кокала от устата ", сподели още Зайкова.

"Кой ви е споделил, че избират Бойко Борисов? Да е жив и здрав проф. Михаил Константинов. Изборните протоколи са ги създали доста комплициран, с цел да има неточности ", счита тя.

За заемането на длъжността ръководител на Народно събрание до избирането на постоянен подобен, поради обстоятелството, че е най-възрастния народен представител, тя съобщи, че не за пръв път приказва пред хора, а това, което е била там, е самата тя.

"Избрах „ ИТН “ тъй като одобрявам младите и умни хора. Те ми предложиха, първоначално аз не желаех, само че след това одобрих, тъй като желая да оказа помощ ", изясни Зайкова.

По нейните думи има в действителност съществени експерти, съставили програмата на "ИТН ". А ръководителят на Народно събрание Ива Митова е извънреден конституционалист, доста огромен експерт.

Тя разяснява, че проектът на ГЕРБ е 394 страници и тя има два дни да го прочете. А в първия вид е липсвала изобщо думата „ промяна “.

Депутатът добави, че към този момент се тормози за Сребърния фонд. Тя прикани преседателя на Българска народна банка да изнесе данни за Фискалния запас.

Мика Зайкова сподели, че не желае да прави кариера, а единствено да оказва помощ на младите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР