Седмицата на висшата мода започва днес в Париж за първи

...
Седмицата на висшата мода започва днес в Париж за първи
Коментари Харесай

За първи път Седмица на модата в Париж без дефилета

Седмицата на висшата мода стартира през днешния ден в Париж за първи път без дефилета, само че с огромни художествени упоритости, съобщи Агенция Франс Прес.

Още през първия ден "Диор " ще вдигне високо летвата с сбирка висша мода, показана във филм, режисиран от наградения от кинофестивала в Кан Матео Гароне. Филмът беше показан като "алхимия на страстите от седмото изкуство и на изключителното шивашко майсторство ". Всички ще имат достъп до него на уеб страницата на "Диор " от 15,30 ч.

Всяка фешън къща, която членува във Федерацията на висшата мода и на модата, ще показа сбирката си в избран прозорец. Това е ново за дизайнерите, лишени от подиумите поради ковид, само че ще направи налични спектаклите за по-голяма аудитория. Виртуалният формат дава опция да бъдат направени повече презентации - до 14 дневно.

"Ермес " даде звук през вчерашния ден, като показа сбирка мъжка мода, снимана в действително време от театралния режисьор Сирил Тест.

За дизайнера Маурицио Галанте, който също се показва през днешния ден, обаче виртуалните дефилета са като да преминеш от спектакъл към кино.

Седмицата на висшата мода ще продължи три дни. След нея ще стартира седмицата на мъжката мода.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР