Седмицата на последното ярко новолуние за 2023 г. ще се

...
Седмицата на последното ярко новолуние за 2023 г. ще се
Коментари Харесай

ТЕСТ: Изберете карта ТАРО и вижте какво ви очаква в периода от 11.12 до 17.12

Седмицата на последното блестящо новолуние за 2023 година ще се помни от всички нас дълго време - Луната, Слънцето и Марс се свързват на 12 декември в знака на огнения Стрелец, давайки прогрес в доста сфери на живота. Оптимизъм, наслада, религия в най-хубавото, надменно и бързо придвижване напред - това са главните ви характерности за седмицата.

Меркурий обаче става назадничав тази седмица, което значи, че ще усъвършенствате доста от концепциите си до края на януари. Не бързайте, не бързайте - дайте време на всичко, което ви се коства, че има потребност от усъвършенстване. Това се отнася за работата, любовта и здравето.
В оформлението има двойка - Кралят и Кралицата на купите, което значи, че доста хора ще имат съществени проблеми с възприятията си. Възможно е тази седмица да срещнете сродната си душа, ще ви е забавно да поддържате връзка с човек по любовни въпроси - не се опасявайте да задавате неуместни въпроси, той ще ви разбере и ще го одобри обикновено. Има и много осмици в оформлението - Вселената ще показва вашата мощ на волята посредством тествания. Колко мощно е вашето предпочитание и какво сте подготвени да извършите за него?

За да се подготвите уместно за идната седмица, сме ви подготвили следния тест. Прегледайте изображението по-долу и изберете картинката, която най-вече притегля вниманието ви. След това вижте в галерията какво значи изборът ви.

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР