Седмицата на модата за есен/зима 2024 в Ню Йорк официално

...
Седмицата на модата за есен/зима 2024 в Ню Йорк официално
Коментари Харесай

Седмицата на модата: Как да бъдем в крак с последните тенденции за сезона?

Седмицата на модата за есен/зима 2024 в Ню Йорк публично завърши. Най-добрите фешън имена в света показаха модели, които ще трансформират дрешника ни за идната зима. Защо да чакате дотогава? Времето е хладно и нищо не ви пречи да започнете да вкарвате някои от трендовете за есента още от в този момент.

Облечете най-актуалните модели облекла и съчетайте с най-подходящите аксесоари, незабавно откакто ги видите по-надолу в публикацията, пише ladyzone.bg.

Модерни трендове в интериорния дизайн: по какъв начин мебелите оформят пространството

Ето кои са трендовете, които биха изглеждали безупречно, в случай че ги облечете за работа или за разходка в града още идния уикенд:

1. Връхни облекла с колан

Моментът на големите и разкроени палта постепенно отшумява. Модните среди вкарват остроумен трик за аксесоар, с който талията и ефектните силуети още веднъж стават настоящи. Колани, сложени върху палтата и якетата, ще приключват визиите на тоалетите.

2. НE на многото аксесоари

Вместо да слагате на колиета или пръстени, най-стилните нюйоркчани се обръщат към чорапогащниците и го трансформират във впечатляващ аксесоар. Моделите им могат да бъдат разнородни – от дантела и щампи до непрозрачни модели.

3. Чанти с горна ръкохватка

В идния сезон модата в Ню Йорк се отхвърля от големите чанти и залага на елегантни и компактни модели с горна ръкохватка. Естествено изчистеният контур, който придава моден образ на цялата визия, ще се завърне и тук.

 

4. Блейзър със контур

Докато през този сезон и няколко от миналите, по улиците господстваха дългите блейзъри съвсем до земята, този път стилисти от Седмицата на модата в Ню Йорк всеобщо опитаха с разнообразни силуети. Стилизирането на блейзърите ще се случва с необятни панталони и поли със свободна кройка.

5. Сет в един цвят и материя

Елегантните комплекти от пола и сако или по-спортна блуза ще бъдат настоящи и през идната есен. Ако към този момент имате такива, носете ги самоуверено, тъй като ще бъдете настоящи още дълго.

6. Животински отпечатък

Стилът на леопарда, кравата и зебрата ще прегърне с отворени прегръдки животинската фикс идея през новия сезон. Отново можете да залагате на обувки в тези принтове и шарки.

7. Бели дънки

Един малко по-мек метод към деним стила, насочва вниманието ни към белите дънки. Носейки ги с черни якета и елегантни аксесоари, тази наклонност е елементарен метод да добавите малко изменение към към този момент откритата ежедневна визия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР