Седмицата на модата в Париж очаквано се превърна в притегателна

...
Седмицата на модата в Париж очаквано се превърна в притегателна
Коментари Харесай

Секси визията на Селена Гомес за вечеря с Бруклин Бекъм

Седмицата на модата в Париж предстоящо се трансформира в притегателна точка на редица известни персони - някои имаха професионални ангажименти в ролята си на модели, а други бяха измежду присъстващите на десетките блестящи ревюта. 
 Как наподобява Селена Гомес без грим
Как наподобява Селена Гомес без грим

Когато няма какво да криеш

Селена Гомес да вземем за пример се срещна от близко с най-новите стилните трендове, само че и не пропусна самата тя също да стане център на внимание с избора си на тоалет. Певицата и актриса посети един от известните заведения за хранене във френската столица и събра погледите със секси визията си в черно.

Къса рокля, обувки на ток, дълго, кожено палто, стегнат кок и алено червило - незабавно бихме си помисли, че отива на среща с ново гадже.

Но, оказа се, компанията на  по време на вечерята й прави не какъв да е, а Бруклин Бекъм. Двамата са си близки другари и постоянно ги виждаме да се забавляват дружно, само че в наличието и на брачната половинка му Никола Пелц.

Selena Gomez making Paris look more beautiful
— (@Royal_As_Queen)  Селена Гомес и реакцията й за Крис Браун на VMA, за която всички приказват
Защо всички се подиграват на Селена

И какво се закани тя

Този път обаче тя липсваше, тъй като бе измежду поканените на празненство на козметичен бранд още веднъж като част от Седмицата на модата. Там госпожа Пелц-Бекъм се появи не със брачна половинка си, а с гаджето на брат му Ромео Миа Реган. Никола също като Селена заложи на визия напълно в черно, a двете дами се забавляваха не по-малко от Селена Гомес и Бруклин, с които евентуално са се събрали по-късно, предава Daily Mail.

oh we love their friendship
Nicola, Brooklyn and Selena Gomez in Paris
— Nicola Peltz Beckham Source (@NicolaPeltzInfo)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР