Седмицата на модата в Москва е грандиозно модно събитие, което

...
Седмицата на модата в Москва е грандиозно модно събитие, което
Коментари Харесай

Седмица на модата в Москва: основното събитие на световната модна индустрия


Седмицата на модата в Москва е грандиозно фешън събитие, което ще се организира от 1 до 8 март в сърцето на Москва. Над 120 дизайнери от Русия и 10 страни , измежду които Бразилия, Китай, Индонезия, Индия, Турция, Южна Африка и Египет, ще показват най-новите си сбирки на Седмицата на модата в Москва, която си завоюва репутацията на водеща интернационална платформа за дизайнери от разрастващите се пазари.



В продължение на 8 дни всички погледи ще бъдат ориентирани към ревютата на Седмицата на модата в Москва, които ще се проведат в Централната изложбена зала " Манеж ", в непосредствена непосредственост до Кремъл и Червения площад, както и на Международната галерия " Русия " във ВДНХ, известния исторически архитектурен комплекс в Москва. В програмата на събитието са включени съветски марки от Калининград до Владивосток, които ще покажат разнообразието на съветската просвета и мода.



Седмицата на модата в Москва от дълго време е под наблюдението на задграничните медии и се отразява в 50 страни по света, в това число в Европа и Северна Америка. Ревютата на МНМ се излъчват по доста съветски и интернационалните уеб страници. Всеки сезон Седмицата на модата в Москва притегля повече от 70 хиляди фенове на ревютата и 5 млн. фенове онлайн. Много задгранични дизайнери виждат в това опция да показват сбирките си пред международната аудитория и да се изявят на такава огромна европейска платформа. През март 2024 година в Седмицата на модата в Москва ще вземат участие дизайнери от 10 страни, в това число известни и новоизгряващи марки от Бразилия, Китай, Индия, Турция, Южна Африка и доста други страни. Ревютата могат да бъдат проследени на формалния уеб страница на събитието.



Специални посетители на Седмицата на модата в Москва ще бъдат известната турска кино актриса Гизем Караджа, известната италианска актриса Орнела Мути, китайската актриса Лили Джи и други представители на съветския и задграничния шоубизнес.



В допълнение към дефилетата, Седмицата на модата в Москва включва професионален шоурум, в който вземат участие 300 бутици от цяла Русия, десетки лекции и майсторски класове, галерия и продажба на локални марки, както и фестивал на късометражните фешън филми World Fashion Shorts.



Всяка година Седмицата на модата в Москва укрепва репутацията си на водещо интернационално фешън събитие. То разрешава да се покаже разнообразието на съветските райони, както и да се даде опция на марки от целия свят да показват своята просвета и марка на интернационалната сцена.



Повече информация на

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР