Седмицата на коронацията настъпи. Подготовката е в разгара си, уточняват

...
Седмицата на коронацията настъпи. Подготовката е в разгара си, уточняват
Коментари Харесай

Специалната програма на Хари за коронацията на Чарлз

Седмицата на коронацията настъпи. Подготовката е в разгара си, прецизират се последни елементи, а работещите членове на кралското семейство са извънредно натоварени. Такъв е и принц Хари, чието идване за събитието е обвързвано със комплицирано обмисляне.
 Принц Хари в Англия, Меган Маркъл в Калифорния и за какво всички са удовлетворени от това
Хари и Меган - разграничени

За богатството на монархията

Последната информация, която се появява в доста от английските медии е, че дребният наследник на крал Чарлз ще бъде в Лондон безусловно за по-малко от 24 часа.

Хари ще тръгне от Калифорния в петък, 5 май, ще участва на формалната гала в Уестминстърското абатство от 11 ч. до 13 ч. английско време на 6 май, след което ще лети назад към Съединени американски щати следобеда сред 14 ч. и 14 ч.
 Снимка 612116

Това ще му разреши - след десетчасов полет, да дойде вечерна на 6 май вкъщи в Монтесито, с цел да участва на четвъртия рожден ден на сина си Арчи, прецизират Deadline. Съпругата му Меган Маркъл ще бъде с децата им в Съединени американски щати от самото начало на коронацията.

Плановете на принц Хари не са публично доказани от съображения за сигурност. Това беше и обяснението за забавянето на отговора му на поканата за коронацията.
 Снимка 616464

В момента принцът съди вътрешното министерство на Англия за това, че отстрани 24-часовата защита на него и фамилията му, откакто той и брачната половинка му се отдръпнаха като работещи членове на кралското семейство през 2020 година Въпросната защита се заплаща от парите на данъкоплатците.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР