Седмицата може да е само преполовена, но вече можем да

...
Седмицата може да е само преполовена, но вече можем да
Коментари Харесай

Руснаците ще идат на луната. А за член на СЕМ да предложат направо Митрофанова

Седмицата може да е единствено преполовена, само че към този момент можем да заключим, че тя е следващата положителна (като ХИВ-тест), радостна (като открит ключ, откакто към този момент си си сменил бравата) и прелестна (с акцент на „ красна “), която следва дълга поредност от сходни седмици, началото на която… към този момент не помним. 

Тъкмо си мислих дали ще се откри човек, който да упражнява правата на страната в капитала на търговски сдружения. Мира не ми даваше тая мисъл, като пуканка сред зъбите ми се беше забила. И се чудех, в случай че се търси изобщо подобен, кой… кой би бил най-подходящ. М? Трябва да е някой, крещя си, който има опит с сдружения, най-добре с външнотърговски такива, да речем… да речем… нещо от калибъра на Техноимпекс най-малко. 

И ей го нà – чули са тайните ми мисли. Доня Корнелиона ще влезе в тая роля на ръководещ. Найс, а! 

Само да не вземем да пратим „ един патрон “ на Украйна в този момент, че ще ѝ се наложи да напусне обединението и ще се върне на остарелия си пост – от другата страна на кривия макарон. 

Тежки решения я чакат…

А от Иzраждане не спят – към този момент взеха да я питат по кое време най-сетне ще напусне и ще се покаже вярна на иZтока, който я е конфигурирал там, а не на гнилия Запад, където учи и живее синът ѝ.

Като Zаговорихме zа иZтока и инсталираните…

Чудя се какво Има Такъв Народ се подпи**осват с такива обикновени оферти като Карбовски за член на Съвет за електронни медии. Слаба работа. А те са известни със мощни кандидатури. Повтарям: СИЛНИ! Питайте баба им. 

Я, напряко да се прицелят нависоко – Митрофанова! Хем по-страшно гледа, хем и съгласно мене повече носи на водка. Даже най-добре да я създадат ШЕФ на Съвет за електронни медии, да не си играем на дребно (какво е това „ член “ само…). А Карбовски и Волгин – зам.ове. Велико! 

Като сме тръгнали: вземете и другите чиновници на съветското посолство (не единствено упоменатите по-горе) и ги инсталирайте по комисии и комисийки – като почнете с тия по просвета и обучение. Нека да дават отговор за новите учебници да вземем за пример. 

„ Ех, че ще е прелестно! “, крещя си.

„ Красное, красное, красное… “, дава отговор ми ехото. 

И като си приказваме Zа кръгли и**оти:

Гледам митингите, които никнат като гъби, и си мисля: бахмааму, в никакъв случай не е било това – по този начин единомислещо всички браншове да се подвигат по едно и също време, един по един, отново по едно и също време, отново един по един. От пътищарите, през туристическите босове, от партийните централи в опозицията до партийните централи в ръководещата коалиция (това последното е почтено за трагикомедия с детайли на пародия). Чак даже културтрегерите на републиката взеха да се подвигат да стачкуват! Срещу живи министри, тва! Човек ще си намерения, че е като по сигнал. Не-е-е… не може да правилно. Нали? Сигнал… аз пък!, какви нелепости си мисля. Че кой ще го даде тоя „ сигнал “? Предишните ръководещи ли? Абсурд! Никога. Руското посолство ли? Хептен в никакъв случай! Чиста случайност е, няма метод. 

А… щях да не помни! Руснаците ще вървят на луната. Поне по този начин сподели путин. И лукашенко ще прави компания. Земята им е тясна. (и по-тясна ще им става…)

Вече пребориха бедността, свободата на словото се възцари, културата им се въздигна, всички имат тоалетна на закрито, пътищата им – задачите в асфалт, заплатите – в същински пари, а не в такива, дето хартията е по-скъпа от тях, всичко им е могъщо. Няма какво повече да реализират на тая земя. И по тази причина ще вървят на луната. 

Дано да са всичките само…

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР