Седмицата е сцена на съществено раздвижване в позициите на небесните

...
Седмицата е сцена на съществено раздвижване в позициите на небесните
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 9 до 15 октомври

Седмицата е сцена на значително оживление в позициите на небесните тела. На 10 октомври в 16 часа и 32 минути източноевропейско време,  планетата Юпитер се открива за цели тринадесет месеца на територията на зодиакалния знак Скорпион.

Промените не свършват с това.

На 14 октомври Венера застъпва на позиции в знака на Везни, а три дни по-късно откриваме Меркурий в Скорпион.

В резултат, седмицата носи духа на новото и на оптимизма във всички житейски сфери. Звездните аспекти дават едно рамо на стопанския живот, търговията в това число и в областта на интернационалното съдействие.

Овен – Не се колебайте да вършиме нещата, които желаете. Да си го кажем напряко, действайте съгласно желанията на сърцето, даже когато става дума за бизнес. Вслушвайте се в неговия глас. Стойностни препоръки, информация, хрумвания идват към вас на 9 октомври.

Телец – Серия от щастливо стичане на събитията прави седмицата ви сполучлива за бизнес инициативи. Приемете опциите като лакмус за вашата позиция. Не се опасявайте да впрегнете упоритост и честолюбиви стремежи за градивно доказване на престижа.

Близнаци – Неблагоприятни звездни аспекти към вашия знак основават спънки пред осъществяването на желанията. Не сте в положение да ги преодолеете по общоприетия метод. Пробвайте да ги заобиколите или изместете фокуса в друга посока.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР