Седмицата е разделена на две части. В първата, до 19и

...
Седмицата е разделена на две части. В първата, до 19и
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 17 до 23 август

Седмицата е разграничена на две елементи. В първата, до 19и август ще завършваме, а във втората ще насочим съзидателната си сила към основаване и пускане на новите планове, замисли и хрумвания.

Това е последната седмица от Лунния месец. На 19 август е Новолунието в Лъв и още веднъж ще имаме прелестната опция да стартираме живота на чисто, по нов метод.

Последните дни от всеки лунен месец са подобаващи за привършване и  довършване  на настоящи задания, а в различен вид това са последни дни от лятната отмора, дни на разпределяне и зареждане, с цел да се влеем с дейни сили в потока.  

Първите два дни от седмицата  са подобаващи за дейни  действия, ориентирани към  трансформиране и освобождение от остарели проекти и стратегии, дотъкмяване и привършване на поети задължения.

Новолунието в Лъв е едно от най-силните. Лъвът ръководи едни от най-приятните тематики в живота ни: любовта, творчеството, връзките с децата, свободното време, занимание. Покровителства притежателите на бизнес, спортисти, политици.

Всяко Новолуние носи силата на смяната, новото, вярата и сбъдване на фантазиите.

И през тази седмица инициативността, желанието за смяна и адреналинът са високи. Конфликтността е засилена, а нуждата от отговорно отношение към дейностите интензивно. По един натурален метод ще се  противопоставяме, ще недоволстваме, ще водиме война и разрушавам това, което не подхожда на нашите показа за бъдещето.

ОВЕН

Огнените  планети ви вършат извънредно дейни, буйни и ориентирани към реализиране на задачите ви. В първите дни е належащо в оптималната степен да се предпазвате от спорове с вашите шефове, подчинени, сътрудници. Последиците могат да бъдат съществени за вас, а в основата ще бъдат вашата липса на самообладание или приемливост. Движете се в посока договаряния и отстояване на личната позиция. Насочете вниманието си към завършване и дефинитивно привършване на стартирани отговорности. Новолунието ще даде нови благоприятни условия пред вас. Силен и изобретателен интервал за притежателите на бизнес, създателите и занимаващите се с политика. Доминират сили като креативен напредък, прилив на сила, възторг. Навлизате в интервал, в който ще поставите началото на вашите планове или хрумвания. Ако зародят непредвидени обстановки, то те са свързани с  взети решения през минали интервали. Укрепете връзките си с значимите за вас хора, тези, които ви поддържат. Това ще ви обезпечи опората, която ще ви подкрепи в бъдеще. Предложенията за бизнес или спомагателни доходи, които са дейни от минал интервал, в този момент могат да бъдат осъществени.

ТЕЛЕЦ

Най-добрият вид за вас е да намерите повече време за отмора и разграничаване от работните задължения. В първите дни на седмицата насочете вниманието си към привършване на остарели и нерешени до този миг проблеми. Преразглеждане на договорни връзки, договаряния свързани с вашите ползи, нова информация или взаимоотношение могат да трансформират линията ви на държание след Новолунието на 19-ти. Ще отворите нова страница в сфери като решаването на имотни въпроси, споразумяване на покупко-продажби, усъвършенствания в дома, ремонтни действия или вложение на повече време от ваша страна за подсилване на взаимоотношенията в фамилията или родителите. Венера в Рак ще ви поддържа в установяването и основаване на хармонични връзки с значимите за вас хора.

БЛИЗНАЦИ

Силен и деен интервал в региона на контактите и знанието. Първите два дни от седмицата са подобаващи да приключите със стартирани действия и планове, с цел да извършите подобаваща конфигурация за новото. Новолунието ще ви даде прелестна опция да поставите едно ново начало в живота си, обвързвано с ваши проекти и цели за бъдещето. Бъдете смели, подредете мислите си в посока реализиране на това, което желаете. Вие притежавате силата и способността да направлявате менталния поток. Венера в Рак основава чудесни условия за нови благоприятни условия, които ще повияят в позитивна посока на вашите финанси.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР