Седмицата е първата след Новолунието в знака на прецизната и

...
Седмицата е първата след Новолунието в знака на прецизната и
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2-ри до 8-ми септември

Седмицата е първата след Новолунието в знака на прецизната и подредена Дева. В продължение на две седмици интервала ще бъде удобен за предприемане на интензивно деяние в посока започване на нов бизнес,нова работа или план.

Тези,които имат одобрени позиции в областта на главната си активност, интервала благоприятства въвеждането на усъвършенствания, усъвършенстване и преструктуриране на активността. Всяко начинание, в което е вложена деловитост, аналитичност и логика за възстановяване на съществуващо и обезпечаване на финансова непоклатимост ще бъде подкрепено от позитивни резултати в бъдеще.

Акцент през седмицата ще бъдат взаимоотношенията, търсенето на компромисни решения по отношение на партньорствата персонални или настоятелен, споразумяване на финансови въпроси, заплащания по заеми и отговорности, проблеми свързани с наследства, застрахователни действия, търсене на нови източници на приходи, изясняване на задачите за последващи интервали.

Важна тематика е здравето, профилактични прегледи или следване на нов режим обвързван с метода на живот.

ОВЕН

Новолунието в Дева слага акцент върху вашите работни задължения, действия, обществено състояние. Отварят се нови благоприятни условия в професионалното ви развиване, които ще повлияят съществено върху живота ви. Седмицата ви дава шанса да започнете нов работен план или активност. Пред вас се появяват спомагателни благоприятни условия да въведете промени в общественото си състояние, активност или кариера. При някои размера от работа и отговорности е нараснал, само че с добра организация ще се справите. Активността ви и желанието за деяние са мощни. Започва един самобитен интервал на инспекцията на времето. Заложете на добития опит, професионализъм, самообладание и деловитост, това ще докара до обилни усъвършенствания във финансовото ви състояние, от нови източници на приходи до сериозна поддръжка морална и материална от страна на вашите сътрудници. Това, което започнете ще премине през съществени трансформации изключително в случай че е обвързвано с партньорски връзки.

ТЕЛЕЦ

След напрегнатия месец август за вас стартира един мощен и сполучлив интервал. С каквото се захванете ще съумеете, само че значимо е да бъдете инициативни. Ако сте определили целите си, няма да ви бъде мъчно. В продължение на две седмици шанса ще ви поддържа в оптималната степен, разгърнете креативния си капацитет, създавайте, творете, сбъднете фантазиите си. Активна седмица за тези от вас, които имат личен бизнес, за създателите, политиците, спортистите. Планетите ви подаряват с триумф, популярност, популярност. Подобрения на бизнеса ви, завоюване на нови задгранични пазари, нововъведения в сегашната ви активност, това са част от главните тематики, които ще ви вълнуват. Тенденцията, която заложите в този момент ще има дълготрайно отражение в идващите две години и половина. Изпълнени сте с убеденост и сили, въодушевени сте от желанието за независимост и смяна в живота ви. Постарайте се да получите поддръжката на мощни и авторитетни персони и най-много на вашите непрекъснати сътрудници. За други представители на знака стартира интервал на сантиментални увлечения, занимания, занимание и почивки.

БЛИЗНАЦИ

При тези от вас, при които са настъпили известни промени в живота им, в този момент навлизате в интервал на създаване на постоянна основа. За задачата ще се наложи да извършите пренастройка в метода си на мислене, държание и дейности, което ще внесе известни съмнения или напрежение във вас. Новолунието в Дева изисква да извършите тип компромис. За други представители на знака този месец вкарва като съществена тематиката обвързвана с дома и фамилията ви, връзки с родители, премествания или вложения, ремонтни действия или хармонизиране на връзките с членовете на вашето семейство. При други условия интервала дава опция за един по-дълбок вътрешен разбор, среща с копнежите на душата ви, самобитна подготовка за прекосяване към интензивно основаване през идващия месец. Каквато и посока да изберете бъдете деликатни, дейностите ви ще окажат въздействие върху един интервал от две години и половина.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР