Седмицата е финална, приключваща лунния месец, но и с много

...
Седмицата е финална, приключваща лунния месец, но и с много
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 28 август

Седмицата е крайна, приключваща лунния месец, само че и с доста нови трендове. Основната тенденция през този интервал ще бъде последователното връщане към и възобновяване на работните процеси.

Това е седмицата, в която почивката е към своя край, а работните процеси стават все по-значими и определящи всекидневието.

 На 23 август главният източник на сила - слънцето ще премине в земния знак Дева и ще остане там до 23 септември, денят на есенното равноденствие.

На 27 август е Новолунието в знака Дева, което ще реалокира фокуса върху възобновяване метода на живот, ежедневните каузи, а работните процеси ще стартират да надвиват в мисленето. Грижата и предварителната защита за здравето също ще бъдат акцент.

Дните до новолунието са подобаващи за привършване, дотъкмяване на стартирани действия, освобождение на пространство и подготовка за нови планове, работа. Тази седмица може да бъде употребена за разбор на миналия интервал, обобщаване и нови избори. Всички събития ще се развиват на фона на:
 намаляваща Луна - ще се усеща дефицит на енергия;Марс, който от 20 август е в знака Близнаци - той ще окаже мощно въздействие върху менталните процеси. Съчетанието сред аналитичната  Дева и Марс в Близнаци може да бъде приложено градивно в процеса на подготовка за нещо ново, с по-добра форма.Уран, който се забавя и минава в ретроградно придвижване до 24 януари, 2023 година Безпокойството и нервното напрежение ще бъдат мощни, нуждата от преодоляване е нараснала. Има предпоставки за неочаквани обстановки, които ще доведат до нови избори и решения.
В резюме: належащо е дните през седмицата да бъдат употребявани дейно, да се резервира това, което е стойностно, да се „ поправи “ (Дева) счупеното и да се възвърне равновесието.

Дните от Новолунието в Дева на 27 август до 10 септември са подобаващи за пускане на нови действия и планове. След 10 септември Меркурий минава в ретроградно придвижване.

ОВЕН

Седмицата е значима, последователно ще пренасочите вашите дейности към  стабилизиране на всичко, което сте почнали, подхванали през миналия интервал. След извънредно интензивният интервал, през който преминахте, през тази седмица можете да натиснете спирачка и да забавите темпото. Довършване, завършване на започнатото, опазване на добито и на устойчивите структури ще бъде акцент. Някои от вас, които почиваха интензивно през последния месец ще пренасочат силата си към главната си  дейност. До 23 септември във вашата работа, метод на живот, здраве ще можете да извършите основни усъвършенствания. А след 27 август до 10 септември може да активирате нови планове, да стартирате нови действия или да разширите съществуващото. Меркурий във Везни ще ви помогнете да изгладите и хармонизирате взаимоотношенията с вашите сътрудници, персонални и настоятелен. Бъдете настроени към компромисни решения. Не са изключени позитивни изненади от тяхна страна към вас. Информационният поток, който доближава до вас е доста мощен, притежател е на нови благоприятни условия. Погрижете се за здравето си, добре ще ви се отразят здравословен режим на хранене, смяна в метода ви  на живот или дейни спортни занимания.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица, конфликтността и напрежението последователно ще затихват. Месец август не е от най-благоприятните за вас, само че всяка обстановка или смяна, която ви е основала нравствен и прочувствен дискомфорт носи своите потребни уроци. Желанието ви за смяна в една или друга област от живота ви, което е интензивно от много време се нуждае от преосмисляне и още време. Тази седмица е крайна, приключваща. В допълнение, Уран планетата, която провокира съществени обрати е стационарен и забавя своя ход. Тези фактори насочват вниманието ви към анализиране на решенията ви, закъснение и преосмисляне. Непредвидени и неочаквани ситуации  ще има и през тази седмица, само че няма да липсват  приятни изненади и моменти. Слънцето в Дева влиза във вашия дом на децата, заниманията, любовта. Сега можете да се дистанцирате от нормалното, от работни задължения от домашни отговорности като се отдадете на обичаните си занимания или  си вземете заслужена отмора. Възможен е и различен сюжет:  през тази седмица може да вземете значими решения по отношение на вашата съществена активност, метод на живот или финансово състояние, които може да активирате след 2 август. След Новолунието в Дева ще можете доста по-лесно да постигате това, което желаете. 

БЛИЗНАЦИ

Седмица на дейна активност, която се дефинира значително от планетата на действието Марс и прекосяването му в Близнаци от 20 август. Повишена енергетика, предпочитание за деяние, виталност ще ви създадат по нетърпеливи или решителни за нови дейности. Социалната ви интензивност е мощна и може да бъде позитивно повлияна от водене на договаряния, подписване на договорни връзки, които ще ви подсигуряват по-високи позиции. С прекосяването на слънцето в знака Дева от 23 август до 23 септември е допустимо вниманието ви значително вниманието да бъде ангажирано с решение на спомагателни проблеми, свързани с вашето семейство, дом, недвижима благосъстоятелност, родители и отговорности свързани с тях.  За други представители на знака това е интервал, в който комфорта и опората на дома и фамилията ще ви подействат стимулиращо и подкрепящо ви към реализиране на по-високи цели. Обновлението, което настава в тази област от живота ви, ще внесе позитивна пренастройка. Нови хора и условия ще бъдат генератори на смяната. Финална седмица, с съществена тенденция привършване на стартирани планове и действия.

РАК

Тенденциите, които са дейни от началото на месеца ще не престават да се развиват и през тази седмица. Радвате се на висока обществена интензивност и положителни финансови резултати. Посоката на събитията значително зависи от вас самите, само че е доста значимо в случай че желаете да постигнете триумф да не се поддавате на прочувствени съмнения. Седмицата е подобаваща за осъществяване на срещи, диалози, отстояване на лични позиции, набиране на нова информация. Заложете на своята вътрешен глас и диалогичност, през тази седмица може да разрешите недоразумения и проблеми от минал интервал. Възможно е да приключите взаимоотношения, договорни връзки, само че има място и за основаване на нови контакти и взаимоотношения. Ако зародят непредвидени обстановки,  те са резултат от  решения, взети през минали интервали. Движете се в посока договаряния и отстояване на личните позиции и полезности. Възможности за възобновяване или смяна на съществуващи договорни връзки, пораждане на нови оферти ще бъдат дейни доникъде на септември. Периодът до 23 септември е подобаващ да инвестирате сила и време за образования, взаимоотношение, нови контакти, да преговаряте или договаряте. През тази седмица внесете позитивна смяна на работното си място, подредете документите, пространството, офиса. Изчистете всичко, което не ви служи.

ЛЪВ

Вие преминавате през един от най-силните интервали в слънчевата ви година. Това е слънчевият интервал, който се задейства от рожденият ви ден. Владеете обстановката и можете да насочвате дейностите си в посоката, в която желаете. Промените и преобразованията ще продължат и през тази седмица. Събитията, които се задействаха от началото на месеца ще изискват дефинитивни решения, а някои ще се нуждаят от още време. Основна е тематиката, обвързвана с вашите партньорски взаимоотношения -напрежението продължава. Навлизате в стадий на преосмисляне и нареждане на целите. С прекосяването на слънцето в знака Дева до 23 септември ще имате опция да внесете усъвършенствания в региона на здравето и финансовото ви състояние. Насочете напъните си към стабилизиране на съществуващото финансово състояние с наклонност разширение или разкриване на  нови източници на приходи. Избягвайте финансовите опасности и екстравагантни покупки. Уловете опциите, те са неограничени, бъдете изобретателни, прагматични  и действайте.  Доверете се на поддръжката, която получавате, обединете благоприятни условия, професионализъм и разсъдък, с цел да постигнете това, което желаете. 

ДЕВА

През тази седмица ще усетите още по-голямо предпочитание да променяте и създавате. Марс в Близнаци в продължение на към седем месеца ще транзитира през вашия дом на кариерното и обществено развиване. Допълнително, слънцето в Дева, което ще премине в знака на 23 август слага началото на мощен и деен интервал за родените в първата декада на знака. В същото време е належащо да овладеете мощния подтик, силата и през тази седмица да се фокусирате върху завършване на това, което сте почнали. Приключвате една слънчева година и се подготвяте за ново начало, което можете да стартирате след рождения си ден или след Новолунието в Дева, което е на 27 август. Това, което започнете след вашето новолуние в региона на вашата съществена активност ще се развива и дава резултати в идващите две години и половина. За някои седмицата ще е обвързвана с решение на финансови въпроси или партньорски връзки. Възникват нови хрумвания и оферти,  благоприятни условия, които ще се отразят позитивно на финансовото ви положение. Допълнително ще повлияете на събитията посредством вашият добит опит и професионализъм. Провеждайте диалози и преговаряйте за това, което е значимо за вас. Не позволявайте на материални въпроси да застанат сред вас и околните ви.

ВЕЗНИ

Още в първите дни на новата седмица ще имате положителни благоприятни условия да предприемете дейни дейности към възстановяване на съществуващи структури и работни процеси. Меркурий, планетата на менталните процеси, знанието, връзката ще премине във вашият знак. С лекост можете да покажете най-хубавото от себе си, с приемливост и дипломатичност ще можете да постигнете повече. Можете в оптималната степен да въздействате като заявите себе си, своите позиции и да внесете естетика там, където има напрежение. Партньорските ви връзки персонални или настоятелен изискват преразглеждане, изясняване на позиции или избор на посока. През тази седмица вие ще насочвате събитията. Тези от вас, които не са наясно с визията си за бъдещи цели, могат да изчакат до новолунието в знака Везни, с цел да слагат нов стадий в живота си. За други представители на знака седмицата дава опция  за отмора или отдръпване от ежедневните отговорности.

СКОРПИОН

Силна седмица, в която можете да поведете събитията съгласно посоката, която сте подхванали в миналата седмица. Бъдете в оптималната степен инициативни, покажете професионализъм и умелост. С повече такт и дипломатичност ще намерите елементарно компромисни решения. Възникнали спорове и несъгласия, свързани с работните ви процеси могат елементарно да бъдат позволени във ваша изгода в случай че се доверите на уменията си да водите договаряния и да отстоявате правотата и ползите си, само че и да приемете друга позиция. Седмицата е подобаваща за стабилизиране на предпочитани области в активността ви. Преценете добре, освободете се от всичко ненужно, изчистете минали обстановки и продължете напред. Можете с лекост да постигнете това, което желаете. Доверете се на интуицията си и действайте съгласно нея. Разпределете времето си сред фамилни отговорности и отговорности, свързани с работата или кариерата ви. Изключително значима за вас е средата ви на взаимоотношение най-много с вашите сътрудници. Процесите, подбудени от промени в партньорските ви взаимоотношения не престават. Възможно е да сложите завършек на връзки, които са изчерпали своето предопределение.

СТРЕЛЕЦ

Месец август като цяло е притежател на позитивни събития за вас. За някои тази последна седмица от лунния месец е време за отмора прекарано с обичаните ви хора. За други седмицата е продължение на събитията, които са почнали при започване на месеца. С прекосяването на слънцето в знака Дева вниманието ви последователно ще бъде заето с вашето кариерно развиване, обществен статус. Периодът до 23 септември е мощен и ще можете в  максимална степен да повлияете на вашите работни процеси като покажете висок професионализъм и умения. Чрез персоналните си качества,  професионализъм, реформаторски метод, истински нововъведения ще съумеете да повлияете позитивно на финансите си. В същото време Марс в Близнаци ще внесе съществени обрати във взаимоотношенията ви с вашите сътрудници. Индикации за развиване на партньорствата ще получите още през тази седмица. Дълго потискани обстановки ще ескалират, само че недомислените решения могат да имат необратими последствия. Не разпилявайте силата си в действия или партньорства, които ви отклоняват от определената посока. Въведете финални линии там, където е належащо.

КОЗИРОГ

Предизвикателствата и нуждата от промяна във водещи тематики не престават като наклонността е засилена най-много при родените през втора и трета декада на знака. Конфликт на ползи, неизяснени връзки, финансови отговорности, решения по линия на партньорски връзки значително ще усложняват всекидневието ви. В различен аспект вие можете мощно да повлияете на всяка обстановка стига да сте наясно какво тъкмо желаете. Поемете отговорност към процесите, направете съответни промени и си осигурете поддръжката на вашите сътрудници или престижи. Чрез верните сътрудници ще постигнете по-високи финансови резултати. През тази последна седмица от лунния месец се заемете с завършване на стартирани действия, планове. Направете си разбор на живота и се подгответе за Новолунието в Дева, което е на 27 август. Знакът Дева подчертава върху тематики, свързани с вашето развиване в бъдеще, разширение на активността ви, висше обучение и по-далечни цели.

ВОДОЛЕЙ

Събитията през тази седмица ще бъдат значително повлияни от вашите планове и дейности, подхванати от началото на месеца. Обратите, непредвидените обстановки, които сътвориха доста промени в живота ви ще не престават да се развиват и чакат вашето персонално връзки. В тази сериозна стихия на измененията вие изграждате една нова визия за вас самите и метода ви на живот. Приоритетна остава тематиката обвързвана с взаимоотношенията ви с вашите непрекъснати сътрудници и развиване на връзките с тях в бъдеще. Решенията ви значително ще окажат съществено отражение върху взаимни финансови приходи. Подреждане, образуване и пренасочване на  запаси, това е водещата линия до 23 септември. През тази седмица ще не престават да бъдат дейни и тематиките, свързани с вашето семейство, родители, разрешаване на имотни проблеми или споразумяване на наследства. Тези от вас, които към момента не са наясно с посоката си на придвижване в този момент се намират в интервал на разбор, преосмисляне и подготовка за нови решения.

РИБИ

На 23 август слънцето минава във вашия противоположен  знак Дева. В продължение на месец то ще насочи вниманието ви към вашите сътрудници. Ако сред вас и непрекъснатите ви сътрудници съществуват неясноти, то през тази седмица можете да ги изясните или да вземете дефинитивно решение дали ще продължите партньорството си. Отделете особено време на тези партньорства, които са значими за вас. Взаимодействайте, изяснявайте, внесете изясненост в една или друга обстановка. Значително може да подобрите връзките си в случай че насочите фокус към взаимни проекти, свързани с вашето бъдеще. В работата ви пораждат проблеми от минал интервал, още веднъж вие би трябвало да вземете решение или да повлияете като изразите капацитета си или покажете висок професионализъм. Гениална концепция или взаимоотношение с нови персони, предложение ще бъдат източник на по-високи финансови приходи. Изградете си вярна тактика и линия на деяние съгласно развиването на събитията. Възможно е да промените посоката си на придвижване. Все отново не забравяйте - седмицата е крайна, с съществена тенденция привършване, дотъкмяване и освобождение от всичко, което е изпълнило своето предопределение.

Успешен интервал на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

ина Ненова, астролог
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР