Седмицата 9-15 август ще бъде изпълнена с емоции и очарование

...
Седмицата 9-15 август ще бъде изпълнена с емоции и очарование
Коментари Харесай

Зодиите, за които тази седмица ще бъде най-вълнуваща

Седмицата 9-15 август ще бъде изпълнена с страсти и обаяние – и по какъв начин би могло да бъде по-различно, щом сезонът на Лъва е в разгара си!

Това обаче не значи, че ще бъде съвършена - дните от този интервал стартират с сантиментална Венера, която се опълчва на дезориентиращия Нептун, което може да направи още по-трудно да „ прочитате “ хората, с които си имате работа, описват астролозите на.

Затова внимавайте пред кого решавате да излеете душата си и бъдете още по-предпазливи на кого решавате да се доверите, тъй като нещата може да наподобяват надалеч по-прекрасни на повърхността, в сравнение с в действителност са.

Тъй като Меркурий - планетата на връзката и разсъдъка - се опълчва на експанзивния и трогателен Юпитер на 10 август, може да се почувствате разчувствани от интелектуалния дискурс и диалозите, които в действителност разпалват въображението ви.

Това е чудесна опция да родите огромни хрумвания и амбициозни проекти. Когато Меркурий влиза в проведената и аналитична Дева на 11 август, ще бъде по -лесно да приведете в деяние тези хрумвания в деяние и да съставите проект.

На 11 август Венера образува тригон с Плутон, а това събитие ще даде по-дълбока и прочувствена посока на взаимоотношенията ви. Може да се почувствате незаинтересовани от повърхностни взаимоотношения, които не се основават на същинска обич, и ще бъдете по-склонни да отворите сърцето си.

Явленията през актуалната седмица ще се отразят най-добре на три зодии, които ще усетят максимален прилив на романтика, креативност и жизнеспособност!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР