Седмица след слабото представяне на републиканцитеПак ще поставим Америка на

...
Седмица след слабото представяне на републиканцитеПак ще поставим Америка на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп отново щурмува Белия дом през 2024 г.

Седмица след слабото показване на републиканците
Пак ще сложим Америка преди всичко, даде обещание някогашният президент

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи кандидатурата си за Белия дом на изборите през 2024 година, предадоха международните новинарски организации.

“За да направя Америка още веднъж велика и славна, довечера разгласявам кандидатурата си за президент на Съединените щати ”, съобщи Тръмп пред неколкостотин свои последователи в курорта Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида, който е негова благосъстоятелност.

Изявлението на Тръмп идва единствено седмица след неубедителното показване на републиканците на междинните избори в Конгреса и ще принуди партията да реши дали да прегърне претендент, чийто отвод да одобри провалянето през 2020 година докара американската народна власт до ръба на пропастта, отбелязва АП.

“Кандидатирам се, тъй като имам вяра, че светът към момента не е видял същинската популярност на това, което тази нация може да бъде ”, сподели Тръмп. “Ние още веднъж ще сложим Америка преди всичко ”, добави той.

Тръмп се включва в конкуренцията в миг на политическа накърнимост, показва АП. Той надалеч не е неоспорим водач в партията, а в този момент е подложен на рецензии от някои от личните си съдружници, които споделят, че е време републиканците да погледнат към бъдещето. Губернаторът на Флорида Рон Десантис се обрисува като изгряваща звезда измежду републиканците.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР