Седмица след седмица привържениците на Ливърпул бяха хвърляни в ролята

...
Седмица след седмица привържениците на Ливърпул бяха хвърляни в ролята
Коментари Харесай

Какво всъщност означава равенството на Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед за Арсенал, Манчестър Сити и битката за титлата

Седмица след седмица последователите на Ливърпул бяха хвърляни в ролята на почитатели на други тимове, надявайки се срещу вярата, че някой, всеки може да ги направи услуга.

Състезанията за купата във Висшата лига през 2019 година и 2022 година бяха завладяващи часовници за неутралните, само че за почитателите на Червените те в последна сметка се състояха от седмична мъка. Техният личен тим щеше да завоюва, само че тогава Манчестър Сити също щеше да завоюва. Когато прахът се беше уталожен, Сити постоянно беше с тази една точка напред.

При повърхностно тъждество против Манчестър Юнайтед в неделя Ливърпул даде преимущество на Арсенал, само че това не е същия вид преимущество като тези двама безплодни преследвания на Сити.

Като начало, той е по-тънък, има единствено голова разлика и по тази причина има мотив, че въобще не е осезаемо преимущество, като се има поради изменчивият темперамент на футбола и фактът, че на доктрина бихте могли да трупате голове във всеки миг. Ако не пропускате доста и доста шансове като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР