Седмица след проверките на Общинския инспекторат в ресторант Хепи Джо,

...
Седмица след проверките на Общинския инспекторат в ресторант Хепи Джо,
Коментари Харесай

В “Хепи Джо“ си правят оглушки за санкциите на Инспектората

Седмица след инспекциите на Общинския инспекторат в ресторант " Хепи Джо ", зоната на пешеходната пътека и велоалеята пред заведението не престават да са окупирани от коли. Там, в нарушаване, са разграфени паркоместа, зад всяко от което стои табела, която предизвестява, че там могат да стопират единствено клиенти на ресторанта, а нарушителите ще бъдат вдигнати с паяк.

След сигнали от жители, чиновници от Инспектората на община Пловдив, установяваха голям брой нарушавания. Оказва се, че заведението е заело два пъти по-голяма повърхност от позволената, като като се изключи че е завзело пешеходната пътека и част от велоалеята, е навлязло и в територията на общинския парцел, очакван за стоежа на храм.

Собственикът има позволение за слагане на леки преместваеми обекти - сенници, само че вместо това там са сложени тежки железни колони. Служителите на Инспектората са съставили два констативни протокола, като следва издаването на актове за административни нарушавания. На притежателя бе даден период до понеделник да освободи пешеходната пътека и велоалеята, като отстрани всички ограничавания, които пречат на пешеходци и колоездачи, само че репортерска инспекция на TrafficNews откри, че разпорежданията не са спазени.

Очевидно притежателят на ресторанта дълго време е разчитал на инстуционален комфорт и не бърза да извърши рекомендациите. Което евентуално ще стане причина той да получи още един констативен протокол.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР