Седмица след отказа на Софийски градски съд да регистрира партията

...
Седмица след отказа на Софийски градски съд да регистрира партията
Коментари Харесай

Лихвар открадна името на партията на Слави! Селски кмет от ГЕРБ въвлечен в скандала

Седмица след отхвърли на Софийски градски съд да записва партията на Слави Трифонов „ Няма такава страна ” се оказа, че името на бъдещата групировка е записано в Патентното ведомство, научи HotArena.

С това идейният политически план на Слави е ограбен. Според фейсбук страницата „ Правна полуда ”, марката е записана от Чавдар Новаков. Справка демонстрира, че това е името на дългогодишния кмет от Политическа партия Герб на радомирското село Кондофрей. Проверка на „ България Днес ” в Патентно ведомство сподели, че името фактически е записано от Чавдар Новаков, само че това не е въпросният кмет.

Нямам нищо общо с тази нелепост. Не съм си помислял да записвам такава марка. Аз съм от ГЕРБ и нямам общо с Трифонов ”, споделя Новаков. Той подозира, че някой е откраднал персоналните му данни, с цел да се скрие регистрацията и счита да сезира прокуратурата.

Оказва се, че притежателят на патента също като Слави е от Плевен и живее в София. Притежателят на марката от години се занимава с разпределяне на заеми, На негово име са регистрирани две заложни къщи. Самото заявление Новаков подава две седмици, откакто Слави разгласи името на бъдещата си партия са която влиза в политиката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР