Седмица след като Уикенд разкри, че Радина Кърджилова е бременна

...
Седмица след като Уикенд разкри, че Радина Кърджилова е бременна
Коментари Харесай

Радина разцъфтя от щастие, че пак ще става майка

Седмица откакто „ Уикенд ” разкри, че Радина Кърджилова е бременна с второто си дете, което е трето за половинката ѝ Деян Донков, актрисата сподели заобленото си коремче. Тя разгласява фотография в профила си в Инстаграм, от която ясно се вижда, че формите ѝ не са каквито ги помним от времето преди оповестяване на изключително състояние в страната ни.

За по-малко от три месеца Радина безусловно се е трансформирала в различен човек. Няма и диря от кльощавата актриса, чийто тип караше почитателите да се тормозят, че може да е болна. А след последната фотография, която тя показа със своите фенове, към този момент няма никакво подозрение, че скоро в дома им с Деян Донков още веднъж ще се чува бебешки рев. В фрагмента ясно се вижда изпъкналото под роклята коремче на Кърджилова. Изглежда, задачата на фотографията е точно да разсее подозренията към деликатното положение на звездата на Народния спектакъл и да удостовери, че тя още веднъж чака дете. Очевидно сериозните първи три месеца от бременността към този момент са отминали и тя умерено може да популяризира богатствата новина.

Съдейки от типа на актрисата, най-вероятно бебето ще се роди през есента или при започване на зимата. Докато се грижат за спокойното протичане на бременността, двамата с бащата – Деян Донков, приготвят и рождения ден на сина си Христо. След месец детето става на 4 години и фамилията желае да провежда обилен и радостен празник, за което се изисква време. Всички се надявали, до момента в който пристигна огромният ден, проблемите към ковид да бъдат дефинитивно позволени, с цел да се радва детето на доста посетители.

Бременността се отразява добре на външния тип на Радина, както беше и първия път, когато очакваше дете. Актрисата доста се е разхубавила. Тя наподобява разцъфтяла от благополучие, че още веднъж ще става майка. Говори се, че бъдещият баща бил още по-щастлив и от нея. Деян Донков, който с изключение на дребния Христо има и огромен наследник от актрисата Анастасия Ингилизова, в никакъв случай не е крил, че желае още наследници. Като по-млад артистът бе прочут като безгрижник, само че откогато поостаря и улегна, той претърпя голяма промяна. В театралните среди се дивят какъв предан татко е станал и по какъв начин към този момент години наред целият му свят отвън работата се върти само към неговото семейство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР