Седмица след като шеф Петър Михалчев съобщи, че напуска журито

...
Седмица след като шеф Петър Михалчев съобщи, че напуска журито
Коментари Харесай

Шеф Михалчев отива в Нова

Седмица откакто началник Петър Михалчев заяви, че напуща журито на „ Мастършеф “, стана ясна повода за това негово решение . От кулинарното шоу на Би Ти Ви суши майсторът се мести в Нова телевизия. Той към този момент сподели фотография от кухнята на „ Хелс Китчън “ дружно със своя някогашен сътрудник от „ Мастършеф “ – Виктор Ангелов, който се реалокира там още преди 4 години.

Петър Михалчев очевидно не счита да къса дефинитивно с кариерата си на тв звезда, а единствено да понижи оборотите. Затова, вместо да работи в „ Мастършеф “, където фотосите са от заран до вечер, той е приел да гостува в предаването на Виктор Ангелов – „ Хелс Китчън “. Миналия понеделник татуираният готвач заяви, че е в Нова телевизия. С това, без доста да се изяснява, той даде да се разбере за какво към този момент няма да работи в Би Ти Ви. Освен това Михалчев даде отговор на въпрос, който се върти в общественото пространство към този момент 4 години – откогато началник Ангелов напусна „ Мастършеф “, а точно – какви са връзките сред Ангелов и някогашните му сътрудници в шоуто на Би Ти Ви. „ А...! С Виктор Ангелов, постоянно сме били другари и сътрудници “, написа началник Михалчев в коментар към фотографията си. Той най-сетне постави завършек на спекулациите, че в журито, с което потегли „ Мастършеф “ преди 7 години, е имало междуличностни проблеми. Такива очевидно в никакъв случай не са съществували и единствената причина началник Ангелов да напусне Би Ти Ви поради Нова тв най-вероятно е била по-добро възнаграждение.

Новината, че началник Михалчев още веднъж ще работи с началник Ангелов, провокира вълна от положителни реакции.

Засега той най-вероятно ще взе участие само като посетител в предаването на Виктор Ангелов. Очаква се обаче отсега нататък да се включи пълноценно или като негов сътрудник в „ Кухнята на пъкъла “, или със свое лично предаване в Нова тв.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР