Седмица след като се зарази с коронавирус, Доналд Тръмп Доналд

...
Седмица след като се зарази с коронавирус, Доналд Тръмп Доналд
Коментари Харесай

ФБР осуети план за отвличане на губернатора на Мичиган

Седмица откакто се болести с ковид, Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи, че е подготвен да взе участие в два митинга през уикенда. Това обаче няма да се случи, в случай че направеният му през днешния ден тест се окаже позитивен.

До президентския избор остава по-малко от месец. Лекуващият доктор на президента Шон Конли съобщи, че той е приключил лекуването си и може да възобнови обществените си изяви.

Тръмп разяснява, че е в отлична форма след приема на пробното лекарство "Редженерон ".

"Мисля, че ще се включа в протест в събота, в случай че имаме време да го организираме. Искаме да сме във Флорида. Може да се върна и да създадем протест и в Пенсилвания в неделя. Чувствам се толкоз добре ", разяснява той, представен от БТВ.

На фона на предстощите избори в Съединени американски щати - ФБР осуети похищение на губернатора на щата Мичиган – Гретчен Уитмър. 13 души от крайнодясна формация са упрекнати за това, че са възнамерявали "да смъкват държавното управление в щата и да разпалят революция ".

Мичиган постоянно попада в полезрението на Тръмп. Най-вече поради ограниченията на локалната власт против ковид, на които той постоянно е съперник.

През април президентът написа в "Туитър ": "ОСВОБОДЕТЕ МИЧИГАН ". Губернатор Уитмър пък съобщи, че е взела сложни решения, с цел да опази щата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР