Седмица след като приключи пренареждането на жълтите павета пред парламента

...
Седмица след като приключи пренареждането на жълтите павета пред парламента
Коментари Харесай

Седмица след ремонта: Пак ще пререждат жълтите павета

Седмица откакто завърши пренареждането на жълтите павета пред Народното събрание и сектора беше пуснат за придвижване на коли, по част от настилката се получиха неравности. В момента има пропадания и разбърквания на паветата на пътното платно пред Народното събрание.
Още по темата
В рамките на седмица част от ремонтираните павета ще бъдат пренаредени и префугирани, оповестиха от Столичната община.

" Широките фуги при неремонтираната част разрешават пренасяне на павета, като се отварят фуги. Зоната ще бъде пренаредена от компанията, когато атмосферните условия разрешават ", уточни зам.-кметът на Столичната община инж. Ангел Джоргов пред bTV.

Според него единствено при дребна част от пренаредените павета се е получило разбъркване.

" По принцип трафикът е огромен. Има кръстовище с пешеходна пътека. Шофьорите в тази зона набиват едни спирачки и вършат в допълнение изпитание върху настилката и прехлъзване - избутване ", изясни Красимир Цоклинов, представител на компанията реализатор " Трейс Груп Холд ".

Повторното пренареждане на паветата  ще е за сметка на изпълнителя " Трейс Груп Холд " и няма да докара до затваряне на цялата права и изцяло прекъсване на придвижването. Ще се работи единствено по проблематичните сектори, дадоха обещание от Столична община.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР