Седмица след като падна на дуел от колегата си Андрей

Седмица след като падна на дуел от колегата си Андрей ...

Иван отнесе синоптичката Натали във "Фермата".


Седмица след като падна на дуел от колегата си Андрей Арнаудов, Иван Христов се изправи отново на арената във "Фермата: Нов свят", но този път срещу жена. Водещите на риалитито предизвикаха фурор с епичния си сблъсък миналата събота, но Андрей заклещи крака си при спускане по 4-метрова въжена кула и след това влезе в болница със съмнения за скъсан менискус.

Контузията му го задържа на скамейката на водещите, а вместо него спортната си злоба срещу Иван тества синоптичката Натали Трифонова.

"Аз съм по-опасен противник от Андрей, не обичам да губя, а на всичкото отгоре ти си левскар! Мисли му!", закани се на Христов блондинката.

Иван загатна проблем със счупената си ръка, която още не е зарастнала добре.

"Влизам в този двубой като абсолютен неудачник. Ако случайно спечеля, ще съм неудачникът, който не постъпи джентълменски с хубавото момиче. Ако загубя, ще съм неудачника, победен от момичето", констатира той.

Двамата рискуваха здравината на спортните си екипи в играта "Мост и ябълки". В нея състезателят освобождава края на въже, заплетено около вертикална греда, тя пада като мост, и след още две греди, осеяни с препятствия, го очаква кофа с ябълки. С тях трябва да събори стена от дървени кубчета.

Натали Трифонова мина по трите греди и показа пълна липса на фокус при стрелбата с ябълки. Иван Христов от своя страна се раздаде максимално и изравни стената от дървени кубчета с основите й. Водещият спечели битката с три минути преднина пред синоптичката.

Звездният дуел беше увертюра към основния сблъсък на вечерта между чорбаджийката Кристиана Брънзалова и Красимира Цочева от отбора на сиромасите. Кристиана загуби дуела и се прости с "Фермата".

Тя заяви, че първо е загубила състезанието в ума си, а след това и физически. По думите ѝ опонентът ѝ е бил по-силен от нея.

"Можех да спечеля, но късмета изигра огромна роля в дуела", допълни архитектката.
По публикацията работи: Александър Попов

Източник: dnes.bg