Седмица след като Лиляна Деянова - бившата певица ЛиЛана бе

...
Седмица след като Лиляна Деянова - бившата певица ЛиЛана бе
Коментари Харесай

След седмица у дома ЛиЛана отново е с постоянен арест

Седмица откакто Лиляна Деянова - някогашната певица ЛиЛана бе освободена под домакински арест, от Апелативния профилиран съд още веднъж й постановиха непрекъснат арест. Това стана на днешното съвещание на делото, написа " 24 часа ".

Лиляна Деянова и брат й Александър Деянов дружно с Мартин Димитров са упрекнати за присъединяване в незаконна група и нелегално асимилиране на евросредства.

Съдебният състав означи, че няма данни за началник на незаконната група, само че има доказателства за обосновано съмнение за осъществено закононарушение от обвинените. Съдът уточни още, че има евентуална нанесена щета от 1 млн. 355 хиляди лева

По време на съвещанието стана известно още, че Ася Йочева, другарка на Деянова, е също обвинена по делото. Според показанията й Лиляна Деянова поискала от нея да записва компания, а Йочева записала такава в Лондон. Тя не можела да каже нищо за сдружението, а само подписвала контракти, които й били донасяни и не знаела, че се прави нещо неправилно посредством тази компания. Според съда от тези показания, можело да се изведе извод, че Деянова евентуално е направлявала активността на компанията .

На днешното съвещание на Лиляна Деянова е повдигнато ново обвиняване - за подаване на заявления по европроекти с погрешни данни . Към него е привлечена и Ася Йочева - представител на компания " Телерайз " и дългогодишна другарка на някогашната певица. Това стана ясно по време на правосъдното съвещание през днешния ден.

Така обвиняванията на ЛиЛана стават общо 3 - останалите са за присъединяване в проведена незаконна група за източване на евросредства и опасност по отношение на държавни чиновници.
 Певицата ЛиЛана счита, че е жертва на конкуренция в бизнеса
Певицата ЛиЛана счита, че е жертва на конкуренция в бизнеса

Дни преди да пуснат електронни винетки са арестувани

Припомняме, Спецсъдът пусна някогашната певица под домакински арест на 4 юни.

На 26 април профилираният съд остави в ареста Лиляна Деянова и съдружника й Мартин Димитров.

Преди това прокуратурата пусна елементи от разпити на чиновници от АПИ по делото против Лилана.

При спецакция на Столична дирекция на вътрешните работи и ДАНС бяха задържани общо 7 души, измежду които Мартин Димитров, Лилана и братът на певицата - бийтбоксърът Александър Деянов-SkilleR. Появи се информация, че интервенцията е обвързвана с делото против предприемача Васил Божков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР