Седмица след като А1 спечели търга, организиран от Комисията за

...
Седмица след като А1 спечели търга, организиран от Комисията за
Коментари Харесай

А1 пусна първия 5G план у нас – А1 Unlimited вече предлага неограничени мегабайти на максимална скорост и в 5G

Седмица откакто А1 завоюва търга, проведен от Комисията за контролиране на известията за систематизиране на радиочестотния набор 3,6GHz, телекомът към този момент предлага първия 5G тарифен проект в страната. Достъпът до 5G ще бъде част в най-новия мобилен проект. Той беше показан по-рано този месец и включва безкрайни минути, неограничени мегабайти без предел на оптималната скорост и неограничени SMS и MMS – в България и в роуминг в Европейски Съюз. От през днешния ден A1 Unlimited към този момент предлага и безкрайни мегабайти на оптималната скорост и в 5G мрежа в страната и Европейски Съюз.
От през днешния ден А1 предлага и 5G роуминг в Европа и Съединени американски щати, с което се подрежда сред дребното оператори в света, които оферират услугата. Достъпът до 5G роуминг не води до смяна в цената на проекта. По този метод клиентите ще могат да се възползват от неограничени мегабайти при скорости, достигащи над 1 000 Mbps в регионите, където има покритие на мрежите от пето потомство.  
 Моделите от серията Samsung Galaxy S21 и S20 Ultra към този момент работят в 5G мрежата на А1 Моделите от серията Samsung Galaxy S21 и S20 Ultra към този момент работят в 5G мрежата на А1
Четири нови устройства от най-високия клас на Samsung към този момент могат да се свързват с 5G мрежата на А1. Флагманите от серията S21, както и...
Условията, при които се предлага, остават все по този начин атрактивни. Той ще бъде разполагаем за клиентите, които сключат двугодишен контракт на края на април на промоционална цена от 34,99 лв. на месец. Тя елементарно може да бъде понижена с още два лв. на месец, в случай че клиентите заплащат месечната си фактура онлайн през Моят А1. A1 Unlimited предлага цялостна независимост на клиентите при другарство, работа и развлечение в придвижване. Освен неограничените минути и мегабайти без предел на скоростта, цената включва 200 интернационалните минути към Европейски Съюз и цялостен набор от цифрови услуги като Xplore TV GO Mini, A1 Wallet, А1 Net Protect и др.  
Освен безграничен трафик без предел на скоростта към този момент и в 5G, клиентите на А1 могат да персонализират своя 5G проект с спомагателни услуги по собствен избор. Използвайки приложението Моят А1 или неговата уеб версия на А1.bg, всеки консуматор може да включи до 4 безвъзмездни услуги - измежду тях са мобилна телевизия Xplore TV GО с каналите MAX Sport, спортните канали Diema Xtra, музикалната стрийминг платформа Deezer, кино класики и нови блокбъстъри в HGO GO и др.  
Избраните четири позиции за безвъзмездни услуги могат да бъдат променяни един път месечно, което дава на клиента невиждан надзор върху личния му тарифен проект. Възможно е да бъдат задействани по едно и също време и повече от четири услуги, само че в този случай клиентът на ще заплаща общоприетата цена за тези, които са останали отвън една от позициите.
Мрежата на А1 към момента е единствената, която предлага същинско 5G преживяне, с помощта на 5G честоти, особено съоръжение и високи скорости, които няма да бъдат ограничавани за клиентите на. 5G мрежата покрива популацията навън на над 75 града и курорта, което компанията възнамерява да продължи да уголемява, посредством своята капиталова стратегия, която за предходната и тази година възлиза на стойност съвсем 40 млн. лв..
 А1 пусна нов мобилен проект с неограничени минути и мегабайти без предел на оптималната скорост в България и Европейски Съюз за 34.99 на месец А1 пусна нов мобилен проект с неограничени минути и мегабайти без предел на оптималната скорост в България и Европейски Съюз за 34.99 на месец
A1 показа нов мобилен проект A1 Unlimited, който включва безкрайни минути, неограничени мегабайти без предел на оптималната скорост и...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР