Седмица след като А1 спечели , организиран от Комисията за

...
Седмица след като А1 спечели , организиран от Комисията за
Коментари Харесай

А1 пусна първия 5G план у нас – А1 Unlimited вече предлага неограничени мегабайти на максимална скорост и в 5G

Седмица откакто А1 завоюва, проведен от Комисията за контролиране на известията за систематизиране на радиочестотния набор 3,6GHz, телекомът към този момент предлага първия 5G тарифен проект в страната. Достъпът до 5G ще бъде част в най-новия мобилен проект А1 Unlimited. Той беше показан по-рано този месец и включва безкрайни минути, неограничени мегабайти без предел на оптималната скорост и неограничени SMS и MMS – в България и в роуминг в Европейски Съюз. От през днешния ден A1 Unlimited към този момент предлага и безкрайни мегабайти на оптималната скорост и в 5G мрежа в страната и Европейски Съюз.

От през днешния ден А1 предлага и 5G роуминг в Европа и Съединени американски щати, с което се подрежда сред дребното оператори в света, които оферират услугата. Достъпът до 5G роуминг не води до смяна в цената на проекта. По този метод клиентите ще могат да се възползват от неограничени мегабайти при скорости, достигащи над 1 000 Mbps в регионите, където има покритие на мрежите от пето потомство.
Условията, при които се предлага, остават все по този начин атрактивни
Той ще бъде разполагаем за клиентите, които сключат двугодишен контракт на края на април на промоционална цена от 34,99 лв. на месец. Тя елементарно може да бъде понижена с още два лв. на месец, в случай че клиентите заплащат месечната си фактура онлайн през Моят А1. A1 Unlimited предлага цялостна независимост на клиентите при другарство, работа и развлечение в придвижване. Освен неограничените минути и мегабайти без предел на скоростта, цената включва 200 интернационалните минути към Европейски Съюз и цялостен набор от цифрови услуги като Xplore TV GO Mini, A1 Wallet, А1 Net Protect и др.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР