Седмица след като 48-годишен мъж беше убит посред бял ден

...
Седмица след като 48-годишен мъж беше убит посред бял ден
Коментари Харесай

Видеонаблюдение в Борисовата градина има само в централната част

Седмица откакто 48-годишен мъж беше погубен измежду бял ден в Борисовата градина наш екип ревизира работи ли видеонаблюдението в парка?

В лесотехническата част на парка, където стана закононарушението, камери няма, осветлението също липсва. Причината – това не е от най-посещаваните места в парка. Проверката ни сподели, че видеонаблюдение в градината има единствено в централната част – към стадион Българска войска, конната база и тенис кортовете.
Мъж е погубен в Борисовата градина, има арестуван Вероятно е имало скандал сред двама мъже
39 камери, всички механически изправни и работят непрекъснато.

" Позволяват приближаването на картината, надлежно по-добро различаване на предмети и на лица. Записват действително време, записите са за 30 дни предпазване, тъй че до 30 дни можем да върнем и да забележим какво е станало”, сподели Кристина Лазарова.
Нови разкрития по делото против Йоан Матев за убийството в Борисовата градина Полицията разпитвала мъж на име Патрик Първев за убийството на 15-годишния Георги
Въпреки това нито една от тях не е запечатала разногласието сред двамата мъже, при който единият е наръган с нож. Причината – видеонабюдението е единствено в оживените елементи на парка, тъй като инфраструктурата разрешава единствено там.

Според хората камери би трябвало да има в целия парк – освен по основните алеи.

В лесопарковата част няма. Няма построена инфраструктура – зареждане, осветяване и всички тези неща, нужни за действието на камери.
Убийството на Яна – грубо, трудно и в съучастничество Софийски градски съд разгласява претекстовете за доживотната присъда на Николай Русинов
Камери там могат да бъдат сложени единствено след ремонт. Дали и по кое време тъкмо ще бъде осъществен ремонт в тази част – не е ясно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР