Седмица след атентата Иван Гешев направи първия си коментар относно

...
Седмица след атентата Иван Гешев направи първия си коментар относно
Коментари Харесай

Иван Гешев: Повярвайте ми, не ме е страх, някой друг трябва да го е страх

Седмица след атентата Иван Гешев направи първия си коментар по отношение на случая. Той отхвърли да е бил със фамилията си в колата.

„ Бях със чиновник на НСО. Явно тече опит за подменяне на главния въпрос. Основният въпрос е: „ Нормално ли е до колата на основен прокурор на страна, членкна на Европейски Съюз, да се възпроизведе гърмеж и в кои години живеем, в кои години се връщаме? “, съобщи Гешев пред Българска национална телевизия.

По думите му надали някой може да планува каква ще е реакцията на някой човек след сходен случай. Гешев споделя, че в първите минути е дал отговор на запитвания от публицисти дали е добре, че най-вече се тормози за децата си. Именно по този начин почнала да се популяризира информация в медиите, че е бил със фамилията си.

Гешев споделя, че Борислав Сарафов може да не е направил добра преценка и не приема думите му като нещо неприятно. „ Не чух обаче министърът на външните работи да се извини, че сподели, че има обвинени за този гърмеж “, добави основният прокурор и отхвърли да разяснява изказванията на Иван Демерджиев за силата на гърмежа като акцентира, че единствено експертизите могат да дадат прецизен отговор на въпроса.

Гешев обърна внимание обаче, че предварителните изводи за мощ с 3 кг тротилов еквивалент са направени от чиновници на Отряда за битка с тероризма, който е към Министерство на вътрешните работи.

Оказа се още, че кортежът с основния прокурор не е спрял след гърмежа, а е траял придвижването си към столицата. Той изради насладата си, че в офанзивата не са потърпевши почтени български жители, защото по този път придвижването е било доста натоварено в деня на офанзивата.

Сега Иван Гешев е на посещаване в Съединени американски щати. Той бе безапелационен, че не е отменил авансово декларираните срещи в програмата си, защото по този метод ще наподобява, че го е боязън.

„ Повярвайте ми, не ме е боязън, някой различен би трябвало да го е боязън “, съобщи той.

 

 

 

Етикети: атентатглавен прокурорИван Гешев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР