Седмица преди студентския празник на 8 декември, повечето хотели и

...
Седмица преди студентския празник на 8 декември, повечето хотели и
Коментари Харесай

Повечето хотели и механи в Банско вече са резервирани за студентския празник

Седмица преди студентския празник на 8 декември, множеството хотели и заведения в Банско към този момент са резервирани. Очаква се в града да честват близо 10 000 студенти. Повечето от тях са с куверт за две нощувки, с обезпечена вечеря и празнична стратегия. Заведенията в Банско също се приготвят да посрещнат младежите. Цените са непокътнати като предходната година.

Традиционно хотелите в Банско посрещат студентите с жива музика, ди джеи, лотария и ваучър до зори. В двудневния пакет за престой цената е към 150 -200 лв. на човек. В пакета са включени две нощувки със закуски, празнична вечеря и посещаване на спа зоната на комплекса.
Надя Атанасова: Имаме си студенти, които са напълно при нас..Смятам, че са удовлетворени, тъй като работим със студенти най-малко 4 или 5 години.
Цените на кувертите за празника в банските механи стартират от 20 лв.. Крайна цена няма, тъй като доста от студентите избират да бъдат на свободна консумация.
Стефан Малински, шеф на кръчма: Стараем се ценовата листа да бъде съобразена с икономическото състояние в страната ни. Зависи с какви финанси разполагат. Все отново да не забравяме, че са младежи и че учат.
Повечето от студентите са склонни да похарчат сред 200 и 300 лв. за празника. Но има и такива, които ще отделят най-малък бюджет за 8 декември.
Евгени Цветков, студент: Доста пари са склонни да отделят, като мама и тате дават, е обикновено да се отделят пари, въпреки всичко.Мила Смиленова, студент: Не съм човек, който би дал голяма сума пари за такова нещо, изключително за една вечер. Нищо, че е 8 декември.Стефка Стоименова, студент: По принцип студентите обичат да се забавляват. Така че, дали ще е на Банско, дали ще е на дискотека, дали ще е вкъщи, в случай че го има купона - го има.
Собствениците на заведения в Банско се надяват и този 8 декември да премине обикновено, и плануват спомагателни ограничения с цел да бъде обезпечено спокойствието както на празнуващите студенти, по този начин и на постоянните клиенти.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР