Седмица преди дългоочаквания финал на Маскираният певец, зрителите видяха лицето

...
Седмица преди дългоочаквания финал на Маскираният певец, зрителите видяха лицето
Коментари Харесай

Тото от СкандаУ се оказа Камъкът в Маскираният певец

Седмица преди дълго чакания край на " Маскираният артист ", феновете видяха лицето под маската на един от най-любимите герои – Камъкът. На четвърто място в епичната конкуренция се класира рапърът Йонислав Йотов, прочут като Тото от " СкандаУ ".

Той се разписа на сцената с осъществявания на " I Wanna Be Your Slave” на Måneskin и с шлагера на Genesis " I Can’t Dance”.

Топ следователите Алекс Раева, Марта Вачкова, Азис и Владо Пенев бяха същински затруднени през целия сезон с разкриването на облика, а довечера останаха без думи откакто симпатичният Камък смъкна тежкия костюм. Последните им догатки сочеха към актьорите Александър Сано и Наум Шопов и писателя Георги Блажев.

" Миналата година бях на тази сцена за веднъж и ме познаха незабавно, само че тази… Благодаря доста за поддръжката на всички. Зная, че в случай че по-рано бяхте разбрали, че съм аз, нямаше да съм тук в този момент. Много съм признателен и на целия екип на това необикновено шоу. Много желаех да вземам участие в него и благодаря, че сбъднахте една фантазия ", показа Тото, откакто смъкна маската.

Четиримата полуфиналисти - Носорогът, Камъкът, Гъбарко и Госпожицата, извършиха по две песни в дванадесетия епизод на мистериозното предаване. Всяка от маските бе подложена на тежък разпит персонално от звездните следователи. Алекс Раева, Марта Вачкова, Азис и Владо Пенев имаха по две минути, с цел да измъкнат скъпа информация от тайнствените герои. Въпреки завоалираните отговори, Панелът въпреки всичко съумя да събере задоволително значими данни за известните персони, скрити зад атрактивните костюми.

На сцената още веднъж се завърна воин от минал сезон на " Маскираният артист " – Очите. Под специфичната гост-маска този път се криеше не Поли Генова, а артистът Мариан Бачев. Експерт-детективите заподозряха, че под костюма може да са актьорите Георги Низамов и Влади Априлов или телевизионният водещ Драгомир Драганов, само че бяха надалеч от истината.

" Много се веселя, че не ме познахте. Не вземам участие в риалити формати, само че този е по-специален за мен и нямаше по какъв начин да откажа на поканата на Маги Халваджиян ", сподели Мариан Бачев.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР