Седмица преди да бъде убита в столичния квартал Надежда“, Дарина

...
Седмица преди да бъде убита в столичния квартал Надежда“, Дарина
Коментари Харесай

Убиецът от Надежда“ превъртял заради аборт и заможен мъж, който канил Дарина на СПА

Седмица преди да бъде убита в столичния квартал " Надежда “, Дарина Министерска се разделила с приятеля си Викторио Александров след величествен скандал. Тя го изоставила поради непрекъснатата му експанзия, макар че живеели дружно от година и половина.

" Към нея не е бил нападателен физически, не ѝ е посягал, само че я ревнуваше доста и беше трансформирал живота ѝ в истински пъкъл “, свидетелстват познати на Дарина пред " Уикенд “.  

След като се разделила с него, тя сменила бравата на жилището, очевидно предчувствайки какво може да се случи. Във съдбовния понеделник, обаче, Викторио влиза в жилището благодарение на ключар, който наема под предлог, че си е изгубил ключовете.  

Викторио е знаел какво прави във всеки миг и дори е взел ограничения, с цел да не бъде задържан преди да извърши закононарушението, уверени са близки на Дарина. Според тях, 26-годишният охранител съзнателно е подал тъжба в полицията за домашно принуждение, с цел да изпревари възможни сходни дейности на изоставилата го Дарина. Три дни преди убийството той подава тъжба в Министерство на вътрешните работи, в която написа: " Спря да ме назовава с нежни думи, не ми споделя " благо “ и " Вики “, както преди. Третира ме като животно, а не като собствен обичан и татко на детето си “.  

Пред своя другар Стефан се жалвал, че Дарина го наричала " злощастник “ и " негодник “ и почнала да си написа в обществените мрежи с разнообразни мъже. Напоследък имала връзка с очевидно състоятелен мъж, който я поканил да отиде с него на СПА уикенд.  

Първото напрежение сред двамата се появило още преди 4 години при започване на връзката им. Дарина бързо забременява, а скенерът демонстрира, че ще имат момче. Младата жена, обаче, вижда, че бащата е несретник и не може да подсигури нея и бъдещото им дете. Без да му споделя прави аборт. Викторио е унищожен и при всеки скандал сред тях не спирал да повтаря: " Ти си отпадък, ти умъртви сина ми! Как можа да ми го причиниш? “.  

" По-късно Дарина му се извини неведнъж, само че той не спираше да я упреква, че е махнала детето. Това счупи връзките им. При един скандал тя му споделила, че той е повода, тъй като не ѝ давал нужната сигурност и тя предпочела да отстрани плода. Това го озлоби към нея “, споделя близкият другар на Викторио Стефан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР