Седмица преди Apple да зарадва потребителите си с най-новия iPhonе

...
Седмица преди Apple да зарадва потребителите си с най-новия iPhonе
Коментари Харесай

Huawei туко-що представи 2 нови смартфона с огромни екрани и цени под 200 евро

Седмица преди Apple да зарадва потребителите си с най-новия iPhonе китайският производител Huawei разгласи два нови модела с повече от впечатляващи размери.

Компанията се похвали с телефоните от серията си флагмани Honor - 8X и 8X Max, като вторият идва със 7,12-инчов екран. По-малката версия е с 6,5-инчов екран.

Huawei не изневерява на стила си, като и двата смарт телефона са " въоръжени " със датчици за пръстови отпечатъци на задния панел, както и с двойна задна камера. Заедно с това те идват с новата операционна система Android Oreo.

Разликата сред тях е, че 8X работи с процесор Kirin 710, който е разработка на Huawei, а 8X Max залага на Snapdragon 636 на Qualcomm. Интересното е, че по-малкият модел идва с по-голяма резолюция на камерите, както и на екрана.

Камерата на 8X е с резолюция от 20 мегапиксела, а предната е с 8 мегапиксела. При 8X Max тя е 16 плюс 2 мегапиксела за задната и още веднъж 8 мегапиксела за предната камера.

Също по този начин той разполага с 6GB RAM, до момента в който 8X Max е с 4GB RAM. Положителното е, че батерията на по-големия е с по-сериозен потенциал от 5000 mAh. Батерията на другия е с потенциал от 3750 mAh.

Цените на смарт телефоните наподобяват много преференциални, като при 8X те варират сред 180 и 240 евро според от RAM паметта. 8X Max пък ще се продава за сред 190 и 230 евро.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР