Седмица Пентакли (момент на пауза, благодарност, вяра, възнамеряване, изчакване да

...
Седмица Пентакли (момент на пауза, благодарност, вяра, възнамеряване, изчакване да
Коментари Харесай

Седмица Пентакли – карта Таро за 16 април

Седмица Пентакли (момент на пауза, признателност, религия, възнамеряване, изчакване да обереш плодовете от своя труд, знак да продължаваш напред, полагане на посока)
Малка Аркана - съответни случки и събития;
Елемент Земя - материализация, стабилност 
Продължаваме с боята от през вчерашния ден - Осмица Пентакли ни оказа помощ да посеем каквото е нужно, а през днешния ден Седмицата демонстрира, че е време да се забавим, да се вглъбим в себе си и да възнамерим какво желаеме да израсте от тези семенца.

На изображението виждаме млад мъж, който изпраща подхранваща сила към растението, което е посадил. Той още не знае какъв плод ще даде, само че има вяра и усеща приближаването на реколтата. В корените се виждат седем пентакъла в разнообразни цветове и форми.
Днес е ден, в който да възнамерим това, което желаеме да израсне в живота ни. Тази карта е знак, че съвсем е пристигнал моментът, в който да забележим плодовете от своя труд. Необходима е религия и признателност, с цел да подхраним този развой. Всяко чувство за липса е просто част от лечебното филтриране, което основава място за новото. Ако не сме сигурни за посоката си отсега нататък, в този момент е уместно време да я пресъздаваме - с цел да пристигнем някъде е належащо да заявим желанието си пред вселената.
Позитивно одобрение за деня:
Аз съм признателен за това, което скоро ще ожъна и знам, че животът ми е насочван в добра посока.

Седмична прогноза за 10 - 16 април
Тази седмица настроенията постоянно се сменят - ту задвижване, ту закъснение, от яснота и фокус изпадаме в безсмислие и след това още веднъж си стъпваме на краката. Усещането е за безредна сила, която предшества наближаващите затъмнения на 20 април и 5 май, свързани с огромни, базисни разбърквания в живота ни. Присъства една карта от Голямата Аркана, която носи съдбовна смяна и катурване в живота ни. Преобладаващата багра са Пентаклите - проявлението във физическата действителност: здраве, финанси, работа, сигурност. Най-предизвикателен ден е петък, непредвидими и хаотични са понеделник, сряда и четвъртък, а най положителни са вторник и събота.

Прочети годишната Таро прогноза за 2023 година тукГледай присъединяване на Богомила в LIVE в 8 със Списание 8Интервюта с Богомила прочети тук и тук

Индивидуални сесии с Богомила-Сандия:
Трансформационно тароЕнергийнo ЛечениеСемейни констелации (групи на живо)Астро-Таро събития онлайнАко имате потребност от повече изясненост или поддръжка в тези безредни времена, можете да си запишете самостоятелна сесия. Преди това прочетете описанието тук.


Богомила-Сандия започва да се занимава с духовни и енергийни практики от 2000 година Дава индивидуални сесии по таро четене, енергийно лекуване, регресия, като използва и разнообразни спомагателни способи - гещалт техники, рейки, кристали и други С времето основава собствен самостоятелен метод, който ползва в разнообразни области – връзки, обилие, здраве, способността да се заявим, да сме сполучливи, постоянни, да проявим капацитета си. През 2015 година приключва тренинг по фамилни констелации и стартира да организира ежемесечни групи с метода. Два пъти месечно на новолуние и пълнолуние води „ Астро-Таро " – вечерни събития, в които комбинира астрология, таро карти, водени медитации и ритуали за възнамеряване и филтриране.

За повече информация: www.bogomila.net
fb: Трансформация и осъзнатост с Богомила-Сандия
За записване за персонална сесия или за ежемесечните събития по фамилни констелации и астро-Таро: [email protected]
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР