Седмица на сериозни промени!Август сам по себе си е слънчев,

...
Седмица на сериозни промени!Август сам по себе си е слънчев,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 12 до18 август

Седмица на съществени промени!

Август самичък по себе си е безоблачен, несметен и прелестен. Късметът значително е на наша страна, само че има едно изискване -късметът обича смелите!

Седмицата стартира с едно блестящо събитие - Юпитер, планетата на шанса излиза от своето четиримесечно ретроградно придвижване и още от понеделник минава в непосредствено придвижване.

Юпитер беше назадничав от 10-ти април до 11-ти август. Имахме четири месеца да работим върху обстоятелството по какъв начин да притеглим триумфа на своя страна, какво да разтеглим и подобрим в живота си. Честито на тези, които са съумели, а времето ще покаже в каква степен. Личната самодейност се трансформира в главен фактор за триумф и задоволство. Да бъдеш деен е от огромно значение.

Това е седмицата, в която в случай че действаш може да получиш това, което искаш!

Друга значима планета, която трансформира посоката си на 12-ти август е Уран, който става назадничав до 12 януари 2020г.

На 15 август е Пълнолуние. В дните към Пълнолуние не предприемайте значими решения, изключително в случай че сте мощно прочувствено обусловени.  След Пълнолуние Луната понижава и до идващото Новолуние, което е на 30 август в знака Дева е време за дейна работа върху това, което сте почнали. В по-личен проект седмицата дава прелестна опция за отмора, занимания и сантиментални завършения.

ОВЕН

Към вас месец август е великодушен на позитивни събития. Активността ви и лидерското отношение към живота ви носят триумф. Ако добре сте избрали задачите си, в този момент е седмицата, в която ще получавате и положителни резултати от вашите старания. Също по този начин, интервалът е подобаващ да дадете мощен подтик на главната си активност или новите планове, които сте почнали. Работните ви задължения ще изискват нужното отношение, отговорностите ви се усилват. Ако имате шефове, избягвайте стълкновенията с тях. С вярно отношение ще получите тяхната поддръжка. Бъдете готови за приятни изненади от страна на вашите другари. Възможно е през тази седмица да сбъднете своя фантазия. Водеща остава тематиката, обвързвана с вашите деца или обичани хора. За някои седмицата дава повече време за отмора или обичани занимания.

ТЕЛЕЦ

Събитията ще се движат съгласно определената от вас посока. Август не е от най-хармоничните месеци за вас. Ситуацията ще се промени през последната седмица на месеца, когато ще усетите повече задоволство и утешение. Приоритетите ви се трансформират по тази причина е належащо да насочите вниманието си, времето и силата си към значимите и значими цели, с които може да се захванете през септември. Изградете вярна тактика за деяние като се доверите на интуицията си, въоръжете се с самообладание. Преценете добре опциите си и започнете това, към което ще бъдете виновни и ще можете да завършите. Разпределете времето си сред работните си задължения и фамилните отговорности, това ще ви обезпечи поддръжката на блзиките ви. За някои от вас ремонтните действия не престават. Добър интервал за стабилизиране на връзките с вашите родители, членове на фамилията.

БЛИЗНАЦИ

Информационният поток продължава да ви дава доста благоприятни условия от хрумвания до нови контакти. Преразгледайте опциите, проведете нужните диалози и срещи, които ще ви оказват помощ да вземете верни решения. Отворете се към това да получите поддръжката - морална или материална на авторитетни персони или на вашите сътрудници. Поставете си цели, свързани с вашето бъдещо развиване или придвижване. Съберете силата си в поддръжка на задачите си. Всички събития и условия ще ви поддържат във вашето обмисляне. Макар че интервалът е подобаващ за отмора, поемете делата си и не ги оставяйте на самотек. Стихийните действия могат да доведат до усложнения. Юпитер, планетата на шанса е във вашия дом на партньорските връзки и със своето непосредствено придвижване ще внесе позитивно развиване във връзките ви, обновяване,  усилват се и възможностите за нови партньорства.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР