Седмица на активно действие. Седмица на новото начало, което беше

...
Седмица на активно действие. Седмица на новото начало, което беше
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 април

Седмица на интензивно деяние. Седмица на новото начало, което беше несъмнено от новолунието в Овен на 1-ви април. Две планети са в знака на водачеството и водачеството: Меркурий и Слънцето. Настройката и желанието за деяние са мощни, мислите са положителни и ориентирани към триумф.

Седмица, в която градусът на обществената интензивност се покачва.

Новолунието в Овен ще дефинира главната тенденция освен през тази седмицата, а за интервала до идващото пролетно равноденствие. Това е новолунието, което слага началото на шестмесечен интервал на интензивно деяние. Овенът е знак на водачеството, лидер, първият знак на действието. Седмицата е подобаваща за започване на нова активност от всякакво естество, за пускане на планове и действия, нови решения, нови партньорства. Животът се задейства отначало.  Необходимостта от съществена смяна в другите сфери на обществения живот е наложителна.  Ентусиазмът, силата, желанието за  интензивно деяние, за нещо ново последователно ще се усилват. Допълнена с подобаващи дейности посоката, която ще зададем в този момент, ще подсигурява положителни условия и резултати  през цялата  година.

ОВЕН

През тази седмица можете да поставите начало на нова активност, план, взаимоотношения. Слънцето в знака Овен ви подарява със мощ и убеденост. Ярки и положителни мисли, мислите, които са заредени с убеденост и победа са магнит към триумфа ви. Първите две седмици от месец април са подобаващи за дейни дейности, в този момент можете да сбъднете ваша фантазия или цел. Важно е да бъдете инициативни и да определите посоката на цялата година. Необходимо е силата, която усещате да бъде овладяна и канализирана в вярната за вас посока. Марс, вашият планетен шеф може да ви накара да бъдете прибързани, импулсивни или нападателни. Ако желаете да постигнете триумф и откривате в себе си тези качества, постарайте се да ги овладеете. Имате опция да разчиствате живота си от непотребни действия или хора, които ви работят като спирачка. През тази седмица въведете в ред финансовите си каузи, предпавайте се от непотребни разноски. Провеждайте градивни диалози, сключвайте контракти. Имате опция да превъртите доста предизивкателства във ваша изгода. Събитията от предходната година задействаха процеси на смяна и преподреждане на целите ви. Съобразете дейностите си с тях, вярната тактика, търпението и качествата, които имате ще ви обезпечат позитивните резултати. Всеки план обвързван с водачество и самодейност е сполучлив.

ТЕЛЕЦ

Новолунието в Овен дава всеобща опция за пускане на нови действия и планове. Някои от вас се нуждаят от още време за подготовка. Новолунието в Овен е подкрепящо за тези от вас, които работят с задгранични компании или се занимават с креативна активност.  Отговорностите и уговорките, свързани с работни процеси се усилват. Натоварването и напрежението е придружено с готовност за смяна най-много на равнище взаимоотношение в работен  колектив, професионални връзки, взаимоотношения с шефове и сътрудници. Новолунието в Овен ще задейства процеси, за които имате подготвеност, а при други обстоятелства  то ще ви сложи на кръстопът, на който  е належащо да усетите и изберете посоката. Темата, обвързвана с финансовата непоклатимост остава водеща. Ако не сте подготвени за пускане на нова активност или план, изчакайте до новолунието в Телец, което е на 30 април. Приемете времето до тогава като време за подготовка и изясняване на задачите.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата ви дава опция да се активирате в посока осъществяване на ваша фантазия или цел. Слънцето в Овен ви дава убеденост, мощ и увереност, а самото новолуние ви дава опция за триумф. Това новолуние задейства вашият 11-ти дом, обвързван с фантазиите, вдъхновението, групите и организациите, приятелите. Следващите две седмица са подходящи  да се ангажирате със пускане на планове и осъществяване на вашите най-смели фантазии. Имате силата, импулса и волята за смяна, а вероятностите за деяние пред вас са неограничени. Активира се силен  интервал, през който можете да повлияете в оптималната степен  в посока одобряване на престижа ви в колектив, да заемете лидерски позиции или  да заздравите значими за вас връзки. Взаимодействайте, преговаряйте и договаряйте. Осигурете си  подкрепата на вашите другари, съидейници, настойници.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР