Седмина мъже и жена са задържани днес по време на

...
Седмина мъже и жена са задържани днес по време на
Коментари Харесай

8 души са задържани по време на протестни действия в столицата

Седмина мъже и жена са арестувани през днешния ден по време на протестните дейности в столицата, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Трима от тях - на възраст 21, 40 и 45 години и 36-годишна жена са арестувани за несъблюдение на полицейско предписание. У 46-годишен мъж е открит неразрешен предмет - нож.

Друг от арестуваните, 42-годишен, е с голям брой криминалистически регистрации и е разгласен за общодържавно търсене.

Двама мъже, на 32 и 33 години с голям брой криминалистически регистрации са арестувани, откакто хвърляли предмети, включително и бутилки, по постройката на Министерството на финансите. У 32-годишния е открита и конфискувана тревиста маса.

По време на протестните дейности в централната градска част са предотвратени от полицията опити за нарушение на публичния ред, блокиране на придвижването по основни пътни артерии и скъсване на построените полицейски кордони. Налице е жестоко нарушение на противоепидемичните ограничения по заповедта на министъра на опазването на здравето.

По-рано някои от участниците направиха и опит да обхванат в постройката на Народното събрание.
Екипи на Столична дирекция на вътрешните работи не престават да работят за запазване на публичния ред и попречване на правонарушения.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР