Седмичното ни събитие Правосъдие без каскет е на 11 ноември

...
Седмичното ни събитие Правосъдие без каскет е на 11 ноември
Коментари Харесай

”Правосъдие за всеки” с пореден протест утре. Мотото е „Съдебна реформа сега!”

Седмичното ни събитие „ Правосъдие без каскет ” е на 11 ноември от 18 ч. На светлия Християнски празник на настойника на фамилията Свети Мина каним жителите да бъдем отново дружно в отстояване на полезностите и свободата си, в търсене на правото и справедливостта, които желаят да ни лишават!
Във времето, когато към този момент мнозина обръщат погледи към бъдещите парламентарни избори, желаеме да изтъкнем нашето мото „ Съдебна промяна в този момент! " – с акцент върху прокуратурата, недокоснатата от промени институция в правосъдната система. Нека напомним, че нейните магистрати, наричани у нас обвинители, са юристи на страната в напъните за налагане на правов ред. Действията и практиките, под управлението на всевластния основен прокурор обаче, приказват за напълно друга задача, която не е в интерес на жителите. Това се вижда всякога, когато се правят поръчкови офанзиви или акции с популистки цели, а се пропущат жизненоважни проблеми като хаоса в опазването на здравето по време на пандемия, пишат още от инициатиата.

Нека отново желаяме оставката на Иван Гешев и Висшия правосъден съвет пред Съдебната палата, която символизира Правосъдието! Бъдете здрави и спазвайте противоепидемичните ограничения!, приканват от " Правосъдие за всеки ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР