Седмичен хороскоп Овен През тази седмица успехът ще се състои в

...
Седмичен хороскоп Овен
През тази седмица успехът ще се състои в
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за периода от 4 до 10 декември, 3 зодии ще се зарадват с голям успех

Седмичен хороскоп Овен

През тази седмица триумфът ще се състои в умеенето ви да намерите общ език с близките. От готовността ви за взаимни отстъпки ще имате опция за потребни дейности.
Сега това е доста значимо за вас. Освен това пазете репутацията си. В средата на седмицата бъдете деликатни в работата си. Има риск да сключите неизгодна договорка. Най-добре отложете сходни интервенции за идната година. В персонален проект не давайте обещания. Обстоятелствата може да се трансформират по този начин, че да не сте в положение да извършите това, което сте желали.
Седмичен хороскоп Телец

Тази седмица може да се почувствате изтощени. Това е изцяло обикновено, изключително когато температурите на открито паднат повече. Добре е да е вършиме взаимни отстъпки с храненето и времето за сън, което отделяте. Ако е допустимо си вземете отпуска, само че без да се постанова да наваксвате през празничните дни. Потушете ентусиазма си за покупки. Точно в този момент не е уместно време за извършване на покупки на техника. В края на седмицата може да привлечете вниманието на човек, който от дълго време ви интересува.

Седмичен хороскоп Близнаци

През тази седмица ще имате шанса да решите ваши финансови проблеми. Вероятно ще ви бъде върнат дълг, за който даже сте не запомнили. Ако пък знаете кой ви дължи пари, не се двоумете да си поискате сумата назад. Периодът обаче не е подобаващ за предоставяне на пари на заем, както и за покупката на огромни движимости, като всевъзможен тип електроника. За тази цел е добре да почакате до 24 декември.

Седмичен хороскоп Рак

Седмицата не е подобаваща за настоятелен договаряния. Ще сте склонни да се съгласявате на условия, които няма да са изключително преференциални за вас. Не продавайте творбите си евтино, единствено тъй като желаете да се отървете от тях. Ще дойдат по-добри времена, само че е добре да знаете цената си. В персонален проект може да преминете някои граници. Посъветвайте се с ваш другар дали не губите връзка с действителността. Рискувате или да се задоволите с прекомерно малко или да желаете прекомерно доста от колегата си. Нито една от крайностите не е добър вид за вас, нито за връзката ви. Ако имате деца, те ще имат потребност да им обърнете повече внимание.

Седмичен хороскоп Лъв

Тази седмица намерете повече време за отмора. Със сигурност направете по този начин, че да имате повече свободно време или да намалите натоварването. В персонален проект ви чакат промени. Самите вие дълго време сте ги желали, само че все не ви доближаваше нещо, с цел да се решите на тях. Сега е моментът да ги посрещнете безстрашно. Роднините чакат доста от вас по отношение на празниците. Преценете добре опциите си и се разберете ясно, с цел да няма неприятни изненади, когато към този момент няма да има време за смяна на проектите.

Седмичен хороскоп Дева

През тази седмица ви чакат непланирани пътувания. Със сигурност това ще бъде едно прелестно многообразие. Погледнете от тази страна на нещата и натоварването няма да ви изтеза. Смяната на ситуацията ще ви разведри и ще ви даде доста нови хрумвания за близкото бъдеще. В работата с документи може да зародят някои неясноти. При решаването на въпроси от персонален проект се осланяйте на опита си. Сега не е време за илюзии.

Седмичен хороскоп Везни

Очакват ви нови познанства и хора, към чието другарство постоянно сте се стремели. Опитайте се да се доверите на интуицията си, в случай че ви поканят за взаимна активност. Със сигурност няма да ви е елементарно, само че огромните неща не се случват от раз и изискват повече старания. В персонален проект може да дадете несъзнателно причина на колегата ви да ви ревнува. Не позволявайте спора да се задълбочи и в случай че има причина, която се крие у вас помислете по какъв начин да я отстраните.

Седмичен хороскоп Скорпион

Очаква ви сантиментална седмица, която ще докара до развиване в връзките с колегата ви. Сега е моментът да извършите предложение, в случай че от дълго време го планирате. Ако преди време сте получили отвод, то в този момент е доста евентуално нещата да се трансформират. Периодът е удобен за всички връзки, в които е останало нещо недоизяснено. Сред роднините ви може да възникне спор, който единствено вие да сте в положение да регулирате. Все отново се пробвайте да не поемате ролята на арбитър.

Седмичен хороскоп Стрелец

Седмицата няма да мине, като по вода, само че по този начин би било доста скучно. Очаквайте активизиране на конкуренцията в длъжностен проект. Ще са ви нужни повече еластичност и аналитичност, с цел да излезете от обстановката. Опитайте се да ползвате остарели, само че изпитани способи. Не се доверявайте на хора, които познавате неотдавна. В здравословно отношение не си правете опити с тялото, като започнете нова диета. Тайната на положителното здраве е уравновесеното хранене и физическата интензивност. Ако до скоро не сте били доста дейни не натоварвайте тялото си внезапно. Това може да докара до контузии.

Седмичен хороскоп Козирог

Най-важното през тази седмица ще бъде да запазите хармонията и спокойната конюнктура в фамилията. Не си мислете, че всичко е изгубено. От страна на колегата ви има предпочитание за подпомагане, единствено би трябвало да намерите подобаващите думи и метод. Постоянството и търпението ще са най-силните ви оръжия. Ще се наложи да се разделите с някои изрази, които са били част от речника, само че са ранявали половинката ви. Ще имате задоволително време, с цел да извършите смяната в себе си, задоволително осезаема, с цел да имате едни незабравими от благополучие празници.

Седмичен хороскоп Водолей

Вероятно сте по-умни от близките, само че никой не обича това да му се натрапва. Сега е интервал, в който да слезете при „ простосмъртните “, както и да дадете сигнал, че сте подготвени за едни равноправни връзки. Задачата ви няма да е лесна. От резултата обаче зависи развиването на значими за вас връзки. Усамотяването е хубаво нещо, само че при идните празници може да се получи по този начин, че да се почувствате изолирани. Вероятно ще желаете да поправите нещата, само че няма да имате задоволително време. Направете тъй че това да не се случи.

Седмичен хороскоп Риби

Понякога само увереността и куражът са задоволителни, с цел да трансформират ситуацията и обстановката, в която се намирате. Сега се намирате в тъкмо подобен интервал. Нищо не ви пречи да опитате. Все отново резултатът ще е позитивен за вас и ще се учудите какъв брой елементарно ще се случи всичко. Може даже да съжалите, че не сте се решили по-рано на този тип тактичност. От страдание, обаче няма смисъл. Направете по този начин, че тази линия на държание да бъде всекидневна за вас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР