Седмичен хороскоп 6 – 12 август 2018Приближаваме средата на месец

...
Седмичен хороскоп 6 – 12 август 2018Приближаваме средата на месец
Коментари Харесай

Хороскоп до края на седмицата! Две зодии ги чака...

Седмичен хороскоп 6 – 12 август 2018

Приближаваме средата на месец август, лятото е в разгара си и за представителите на зодиака следва една топла, динамична и вълнуваща седмица. 

Овен

Наблюдавайте доста деликатно ситуацията на работното място. На моменти ще е много безредна и единствено вашата интервенция ще е в положение да смъкна напрежението. Умението ви да „ отделяте зърното от плявата “ и да действате скоростно, ще бъде видяно и високо оценено. Ще стабилизирате позициите си без особени старания.

Социалните контакти ще са интензивни. Отделяйте време за хората, с които ви е прелестно да поддържате връзка. Точно с помощта на тях ще запазите тонуса и положителното си въодушевление.

Телец

Събитията на работното място ще са в границите на нормалното. Колегите понякога ще се пробват да ви занимават с персоналните си проблеми, което ще е много отегчително, само че е добре да деянията схващане, с цел да не навредите на връзките си. Някой от тях може да се опита да се сближи и да задълбочи връзката. Не се изкушавайте от сходна мисъл, ще си създадете неприятности.

В персонален проект предстоят изненади. Стар спор сред родственици или някакъв различен комплициран проблем ще се реши във ваша изгода. Подготвяйте се деликатно за срещите си, без значение дали са настоятелен или от различен темперамент. Както знаете, „ по облеклата посрещат “, а по какъв начин ще ви изпратят зависи от уменията ви.

Близнаци

Почти всекидневно някакви непредвидени задания ще изникват като „ гъби след дъжд “. Ще са както служебни, по този начин и домашни, а на моменти и свързани с грижи на приятелите. Ще ви е малко мъчно да се „ поберете “ във времето, с което разполагате. При сходни условия е доста значимо да запазите положителното си въодушевление. Не отдавайте прекомерно огромно значение на несполуките, в случай че в последна сметка не са свързани с големи финансови загуби. Печелившата тактичност е да заложите на възприятието си за комизъм.

Използвайте всяка свободна минута за отмора и не отхвърляйте на оферти на околните си да се забавлявате дружно. В рамките на целия този динамичен развой ще възстановите остаряло другарство, прекратено преди години. Не страдайте, в случай че установите, че ползите ви с въпросния човек към този момент много се разминават, написа Dunavmost.com

Рак

Вероятно ще усетите още при започване на седмицата, че тонусът ви е невисок. Помислете на какво се дължи, не се ли натоварвате с прекалено много задания, като част от тях дори не са ваша работа? Или пък усещате, че в последно време „ тъпчете на едно място “ и не напредвате с темпото, с което бихте желали? Ако е по този начин, то преценете какво ви пречи и дали не се постанова да извършите някаква смяна, да разчупите рутината, да се отървете от хора и привички, които ви връщат обратно.

Следвайте интуицията си, а не непознати рекомендации. Не игнорирайте желанията на обичания човек. Бъдете дружно по-често и то без спомагателна компания. Ще освежите връзките и ще възстановите самоувереността си.

Лъв

Обстановката на работното място ще е спокойна. Ще имате опция да намерите, анализирате и приложите на процедура съществено количество настояща информация. Ще ви помогне да въведете някои нововъведения, да си изясните метода, по който бихте могли да реализирате свои забавни хрумвания или въобще да измененията схемата на работа. Ще разполагате и с задоволително време за отмора, от което би трябвало да се възползвате по най-полезния за вас метод. Кратки пътешествия и леки спортни занимания ще се отразят позитивно на физическото и психическото ви положение.

Може да ви се стори, че персоналните връзки не са задоволително буйни и интензивни. Споделете подозренията си с обичания човек. Не е изключено да има проблеми, за решаването на които е належащо подпомагане.

Дева

Подредете дилемите още при започване на седмицата и не се отклонявайте внезапно от графика си, в случай че е допустимо. Действайте целеустремено, оперативно и поредно, без да се намесвате в непознати действия. Не се натоварвайте и с спомагателни задължения. Много деликатно преценявайте кой каква услуга желае от вас, тъй като най-после може да се наложи да плащате за непознати неточности. В същото време не се безпокойте да давате оферти за усъвършенстване на работата. Ще бъдат признати с възторг.

Не е изключено да ви помолят да участвате в организацията на някакво обществено мероприятие. Не отхвърляйте, само че и не се предоверявайте на всички останали от екипа. Някой ще покаже „ тъмната страна “ на характера си.

Везни

Ще има някаква смяна на работното място. Може да ви предложат нова служба или съвместяване на няколко действия. Не отхвърляйте, преди да сте си изяснили всички „ за “ и „ срещу “. Ще установите, че разновидността напълно не е чак толкоз неприятен. Освен това, с помощта на въпросното пренасяне ще можете да оправите връзките си с някой, който от известно време ви гледа „ на макар “. Направете първата крачка и ще получите повече, в сравнение с допускате.

Финансовото ви състояние ще се стабилизира и ще имате опция да похарчите малко средства за удоволствия. Убедителни сте и ще получите утвърждение на концепциите си от страна на обичания човек, в случай че ясно формулирате ползите и желанията си, като се съобразите с наличните запаси.

Скорпион

Нивата на претовареност в професионалната сфера ще са неравномерни. На моменти ще се постанова да повишавате темпото и да влагате повече старания. Ако част от сътрудниците ви са в отпуск, на вас ще се падне достойнството да съчетавате отговорностите им със своите. Няма да е елементарно, само че ще попаднете на информация, която по-нататък ще ви помогне да уговорите по-добри условия за себе си. Освен това ще разширите кръга на другарство, а надлежно и на въздействие.

В персонален проект няма да има от какво да се оплачете. Най-вероятно ще финализирате остаряла договорка или ще получите доходи от отчасти заплатена комерсиална интервенция. И в двата случая ще изпитате облекчение от това, че казусът е останал в предишното.

Стрелец

След дълги лутания ще намерите решение на професионален проблем, който от много време сте складирали „ в чекмеджето “. Резултатът ще е финансово измерим. Някой от по-високите етажи в служебната подчиненост ще се впечатли и ще организира диалог с вас. Прекрасна опция да обсъдите други свои истински хрумвания и да си осигурите условия за работа по тях. Възможни са спомагателни парични приходи от акции, лихва, застраховка или различен евентуален източник, които можете да похарчите за мечтана и нужна битова материална облага.

Дайте опция на обичания човек да се погрижи за вас и да ви изненада прелестно. Заемете пасивна позиция и се наслаждавайте на всяка самодейност, обвързвана със свободното време.

Козирог

Ориентирайте вниманието си към настоящата работа и отговорности. Ако се справите с всички предоставени задания в сходство с предстоящото от вас качество и период, бъдете сигурни, че ще получите предстоящите спомагателни финансови приходи. Запознавайте се доста в детайли с предварителните условия, уточнявайте детайлите. Има уловки, които би трябвало да разгадаете. Ако не можете независимо, допитайте се до по-опитните ви сътрудници. Ще си спестите неточности и ще изградите стабилен имидж.

Няма да разполагате с задоволително време за отмора, само че ще се справите с умората относително бързо, в случай че отделяте най-малко половин час на ден за разходка измежду природата или малко спорт. В случай, че не ви е допустимо, пробвайте с музикална терапия. За вас ще е ефикасна.

Водолей

Ще има от какво да сте удовлетворени и с какво да се похвалите през тази седмица. Първоначално ще получите висока оценка за работа, която към този момент сте довършили и това ще ви стимулира да се занимаете с по-трудни действия. Някой ще извърши заричане, което ви е дал преди време и е обвързвано с материална облага или бонус. Нормално е триумфите да ви заредят с положително въодушевление, което пък ще увеличи креативния ви капацитет. Ще съумеете да си създадете оптимална организация и времето няма да ви е в недостиг, дори ще разполагате с благоприятни условия за развлечения.

В персонален проект може и да има някакви неясноти, само че е по-добре да ги обсъдите, в сравнение с да отлагате диалога. Избягвайте рисковите занимания и контактите с непознати.
 
Риби

Не всичко ще се получава съгласно предвижданията ви през тази седмица. Ще се наложи да върнете услуга, която са ви създали преди време. Няма да ви е прелестно, само че няма да можете и да откажете. За известно време ще останете с неприятното чувство, че ви манипулират, само че пък с получените резултати ще си извършите реклама и е евентуално да ви предложат спомагателна работа. Възползвайте се, въпреки и краткотрайно. Ще натрупате опит и ще добиете визия за личните си благоприятни условия.

Събитията, свързани с персоналния живот ще са монотонни. Следвайте интуицията си в заплетени обстановки. Обръщайте внимание на детайлите, тъкмо те ще ви подскажат аргументите за странното на моменти държание на обичания човек. / Трафик Нюз

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР