Седми ден продължава издирването на 12-годишния Александър в Перник и

...
Седми ден продължава издирването на 12-годишния Александър в Перник и
Коментари Харесай

Бащата на Сашко: Чувствам, че той се държи някъде против волята му

Седми ден продължава издирването на 12-годишния Александър в Перник и околието. Полицията към момента не е попаднала на диря от момчето. Детето изчезна на 11-и ноември в гористата околност над Профилакториума в миньорския град.

Вчера издирването се популяризира както в София, по този начин и в Радомир.

Вече няколко денонощия полиция, доброволци, планински спасители и кучета търсят детето, което е с тежка форма на аутизъм. В издирването се включиха и мотористи. Продължават и обиколките с хеликоптер над Перник.

Междувременно доброволци са недоволни от това по какъв начин протича търсенето и подозират, че получават и неверни сигнали от бащата на изгубеното дете.

„ Искаме някой да каже къде да се продължи издирването, не да се пращат две коли да обикалят безсмислено. Стигнали сме на 70 км. някаква съгласуваност. Иначе се лутаме по гори  и паланки. Всички имат съмнения, версиите са доста, че бащата го укрива, има версии, че е похитен от майката ”, показа Румен Стефанов, който се включи в издирването на детето като доброволец пред Нова тв.

„ Не мога да бъда безусловно сигурен, само че познавайки Алекс, не позволявам, че той просто ей по този начин би се изгубил в гората. Чувството ми като татко е, че той се държи някъде срещу неговата воля ”, подозира бащата на изгубеното момче Александър Цветанов. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР