Седми ден продължава издирването на 12-годишния Александър, който изчезна в

...
Седми ден продължава издирването на 12-годишния Александър, който изчезна в
Коментари Харесай

Вижте картините на Сашко, по които се опитват да разберат къде е СНИМКИ

Седми ден продължава издирването на 12-годишния Александър, който изчезна в Перник.  Бащата на Сашко показа някои русинките му  в профила си във Фейсбук. В абстракциите си Алекс, който е диагностициран с аутизъм, употребява разнообразни цветове. Понякога те са от една гама, различен път комбинира най-различни нюанси.

В това време някои хора се пробваха да отгатнат къде е даже по рисунките, дело на момчето. Някои хора виждат в композициите места, други обекти. На две от тях хора считат, че има бунар. И са склонни да предположат, че би трябвало да се търси на сходни места.





" Искам да споделя мои визии във връзка направени от него рисунки, които доста наподобяват бунар. И доколкото се срещнах с местността, някъде към Перник имало село със бунар.

Не знам дали има нещо общо, само че единствено споделям. Всичко би трябвало да се ревизира в спасяването на това дете. Надявам се, че е живо и крепко, макар неприятните условия ", написа жена, която споделя мнението си в групата " Да намерим Сашко ".

Мистерията с изгубването на момчето се заплита. Вчера стана ясно, че майката на момчето е призована на разпит в качеството си на очевидец. Неговият татко Александър Цветанов към този момент не има вяра, че Сашко се е изгубил.

" Познавайки Алекс, не позволявам, че той просто ей по този начин би се изгубил в гората. Чувството ми като татко е, че той се държи някъде срещу неговата воля ”, подозира бащата на изгубеното момче Александър Цветанов. 

Вече няколко денонощия полиция, доброволци, планински спасители и кучета търсят Сашко. В издирването се включиха и мотористи. Кампанията бе невиждана, само че някои хора показаха неодобрение от неналичието на организация, както и от дейности на бащата на Алекс. Днес  доброволците, които се включиха в търсенето, разкриха че приключват огромните търсения.

Красивите картини на детето може да видите тук:



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР