Седми ден продължава блокадата на автомагистрала Тракия.Споразумението с държавата не

...
Седми ден продължава блокадата на автомагистрала Тракия.Споразумението с държавата не
Коментари Харесай

Седми ден блокада на АМ Тракия

Седми ден продължава блокадата на автомагистрала " Тракия ".

Споразумението с страната не е подплатено с нищо, ние сме лъгани, лъгани, лъгани, това съобщи Георги Господинов от КНСБ в Марица Изток по Българска национална телевизия от блокадата на Автомагистрала “Тракия ”. Те са безапелационни, че няма да правят отстъпка, до момента в който не бъдат изтеглени териториалните проекти за обективен преход. Според Господинов решенията не оказват помощ на миньорите, единствено се дописват нови дати в тях.

Опитват се да ни разединят по партийна линия, само че на митинга няма партийни и синдикални флагове, единствено българското знаме, добави Господинов.

Участници в митинга обявиха, че договарянията с държавното управление ще продължат, единствено в случай че неговите представители дойдат на място.

Те са разочаровани от срещата в Народното събрание и страстите, които са се разгорели на нея.

На блокадата на Автомагистрала “Тракия ” не считат, че прекратеният митинг на автомагистрала “Струма ” е изменничество. Те почитат решението на сътрудниците си от сектора и са им признателни за поддръжката. “Ние пазиме сдружението, само че казусът е народен ”, разяснява един от протестиращите миньори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР