Седим сега пред вас, червим се, вие блокирате улици, пазейки

...
Седим сега пред вас, червим се, вие блокирате улици, пазейки
Коментари Харесай

Борисов: Червим се тук за Комплекс Калиакра, ще трябва да се плаща

Седим в този момент пред вас, червим се, вие блокирате улици, пазейки си своя интерес, би трябвало да се вземе такова решение, че да не увредим ничии ползи.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на среща във Варна във връзка зародилото напрежение за предпазена зона „ Комплекс Калиакра “. Той предложи във вторник всички да се съберат още веднъж в София. 

На срещата участват също и вицепремиерът Валери Симеонов, министърът на околната среда и водите Нено Димов, финансовият министър Владислав Горанов, министърът на превоза Ивайло Московски, кметовете на Каварна, Балчик и Шабла, представители на инициативния комитет „ Да спасим Добруджа “ и засегнатите браншови организации.

„ Ние сме пристигнали да се срещнем с вас и, с цел да няма тълкования по-късно на диалозите, сме поканили публицистите да слушат. Мисля, че няма нищо неприятно, тъй като парите, които се дават, дай Боже да са по-малко, са на всички данъкоплатци. Така че би трябвало да чуят всички пред какъв проблем през годините сме се изправяли и да мислим авансово, когато взимаме управнически решения до какво водят те след няколко години “, разяснява министър председателят, представен от Фокус. 

Ние сме наказани, процесът е почнал в далечната 2006, да търсим в този момент кой е подписал през времето е безсмислено. Въпросът е, в случай че отменим заповедта до септември какво следва, в случай че не е я отменим, а предприемем някакви дейности, отново какво следва?Със сигурност ще се наложи да се заплаща и да се компенсира - това имаме да решаваме, съобщи още министър председателят Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР