Седенето без работа и далеч от тв екрана, са сред

...
Седенето без работа и далеч от тв екрана, са сред
Коментари Харесай

След 9-годишно отсъствие, Миро се завръща в „Гласът на България“

Седенето без работа и надалеч от тв екрана, са измежду нещата, които могат да накарат Миро да изгуби надзор.

 

Макар музикантът постоянно да споделя, че е огромен интроверт, той непрекъснато търси способи да се демонстрира пред аудитория. След като извъртя „ Като две капки вода “ и „ Маскираният артист “ по Нова тв, той бе и водещ на предаване по Българска национална телевизия. От есента пък ще е наставник в „ Гласът на България “ по bTV.

 

Участието му в „ Гласът “ ще е четвъртото в кариерата му. Работата по време на първите му три участия бе доста, защото се правеха доста концерти онлайн с участниците, а предаването се излъчваше в доста повече епизоди.

 

Ивайло Динков – спечелилият от втория сезон бе от тима на Миро. Сега артистът няма да усети по какъв начин ще мине времето, защото всички кастинги на мрачно се снимат в еднакъв ден, а по-късно се накъсват на епизоди за два месеца. И останалите стадии в надпреварата са на запис и е снимат бързо, а концертите онлайн в последния сезон бяха единствено два. По всяка възможност това ще бъдат най-лесно изкараните три месеца в народен ефир за Миро, които сигурно ще вдигнат намалялата му известност, без да изискват кой знае какви старания.

 

Музикантът занапред стартира с  изявленията по bTV, в които популяризира сборния си албум „ 46 “, пуснат преди дни. Той ще заеме мястото на Любо Киров в шоуто. Освен него в журито ще е и Мария Илиева за момента от малкия екран са оповестили единствено тези две имена.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Миро „ Гласът на България “ Любо Киров Мария Илиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР