Седемнадесет души се явиха в съда в понеделник, за да

...
Седемнадесет души се явиха в съда в понеделник, за да
Коментари Харесай

Прокурорите в Сан Франциско започват да повдигат обвинения на 80 протестиращи, които блокираха моста, докато настояваха за прекратяване на огъня

Седемнадесет души се явиха в съда в понеделник, с цел да бъдат изправени пред обвинявания в подправено отнемане от независимост, отвод да се подчини на чиновник на мира, нелегално обществено заседание, отвод да се разпилян и възпрепятстване на улица, тротоар или друго място, отворено за обществеността. Техните обвинявания бяха продължени до февруари.

Стотици стачкуващи, държащи плакати с надписи „ Байдън: Прекратете огъня в този момент “ и „ Освободете свободна Палестина “ и „ Свалете обвиняванията! “ организира конференция пред съда, преди да стартират обвиняванията на упрекнатите.

Айша Низар от Палестинското младежко придвижване сподели, че е измежду задържаните и упрекнати, само че не възнамерява да спре да показва.

„ Ние сме по-решителни в настояванията си за преустановяване на огъня от всеки път “, сподели Низар пред съда.

Около 200 протестиращи участваха в демонстрацията по време на световната комерсиална среща на върха, и блокира всички ленти за придвижване към Сан Франциско на горната палуба на моста, като някои шоф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР