Седемкратният световен шампион във Формула 1 - Михаел Шумахер, продължава

...
Седемкратният световен шампион във Формула 1 - Михаел Шумахер, продължава
Коментари Харесай

Никой в историята не е лекуван като Шумахер

Седемкратният международен първенец във Формула 1 - Михаел Шумахер, продължава да се лекува след тежкия случай, който получи по време на ски почивка в Алпите на 29 декември 2013-а година. Тогава той удари главата си в камък и получи тежки мозъчни увеждания, като остана в кома за 250 дни. Оттогава Шуми е в фамилния дом на брега на Женевското езеро, а за него непрекъснато се грижи екип от 15 медицински лица.

Само няколко души имат достъп до великия водач. Сред тях е и някогашната му снаха Кора, която беше омъжена за брат му Ралф. 47-годишната жена беше отстранена от немското риалити предаване „ Аз съм звезда “ заради опасения, че ще издаде елементи за положението на фамозния пациент. Продуцентите я извадиха откакто три дни в джунглата, откакто решиха, че тя е прекомерно разговорлива. Всяка недискретност би нарушила „ джентълменското съглашение “ сред RTL и семейство Шумахер.

Сега обаче, някогашният началник на немския водач в Мерцедес - Ник Фрай, разгласи, че Шумахер получава най-хубавото лекуване в цялата човешка история. Състоянието на седемкратния международен първенец във Формула 1 се пази в строга загадка през последното десетилетие. Феновете получават нищожна информация само посредством изявленията на негови някогашни сътрудници и другари.

„ Не съм чувал нищо за положението на Михаел, тъй че не мога да потвърдя или отрека нито едно от последните известия за него. Той разполага с най-хубавия медицински екип в света и съм изцяло сигурен, че нито едно човешко създание не е подлагано на толкоз положително лекуване. Семейството разполага с нужните запаси “, съобщи Фрай, представен от италианския уебсайт Fanpage.it.

L’ex CEO del team Mercedes di Formula 1, Nick Fry, spiega che non sarebbe sorpreso di apprendere di enormi progressi di Michael Schumacher a dieci anni dall’incidente sugli sci.
— Fanpage.it (@fanpage)
„ Моля се да реализират напредък. Ако са правилни информациите, че Михаел сяда на масата за вечеря или се вози в автомобил, не бих се изненадал. Точно сходни действия могат да рестартират мозъка “.

Фрай се надява, че качеството на живот на Шумахер е задоволително положително. „ Майка ми има деменция, тъй че съм наясно какво значи да си жив, без да осъзнаваш света към себе си. Ако забележим усъвършенстване при Михаел, това ще бъде голям тласък за всички хора с мозъчни контузии “.

Фрай и Шумахер имаха спорни професионални връзки. Първоначално двамата имаха известни търкания. „ След като се опознахме обаче, всичко се промени. Не забравяйте, че аз съм британец и в никакъв случай не бих сложил Михаел отпред в листата на обичаните ми хора. Все отново той е подлият немец, който правеше мърсотии на положителните, почтени британци “.

„ Определено не му бях почитател, само че изпитвах голямо почитание към всичко, което е постигнал. Не ми харесва да го кажа, само че когато срещнеш Михаел, бързо осъзнаваш какъв брой специфичен е той. Това, което промени, е разбиранията за работа в екип. Изискваше максимума от всеки, с цел да е несъмнено, че триумфите ще дойдат “, сподели още Фрай.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР